Aalesund - Fredrikstad 2-2
– Vi fikk en morsom og nervepirrende fotballkamp hvor det ender med U på kupongen. Fredrikstad nekter å tape, mens Aalesund kan fortvile over at de ikke klarte å drepe denne kampen da de i perioder hadde Fredrikstad på gaffelen. FFK fortsatt på tabelltopp etter fem kamper, oppsummerte Discovery-kommentator Petter Bø Tosterud.
OBOS-ligaen
Flere profiler på flyttefot: Dette er de bekreftede overgangene i OBOS-ligaen
5 TIMER SIDEN
Etter en forrykende OBOS-runde lørdag ble desserten servert på Color Line stadion i Aalesund. De oransje var sultne på å spise opp noe av forspranget gjestene hadde sikret seg etter fire seiere på fire kamper. Avstanden mellom lagene kunne stige til ni poeng eller synke til tre.
Første stikk i den tette duellen tok hjemmelaget. En påskrudd Sigurd Haugen kriget seg til en mulighet i fletet og headet inn 1-0. FFK svarte fra ellevemeteren ved Thomas Drage, før Kristoffer Ødemakrsbakken kunne spasere ballen i nettmaskene og sørge ny Aalesund-ledelse med 2-1 like før pause.
– Jeg synes vi er best. Jeg skulle sett at vi ledet med ett til, for det kunne vi fort gjort, sa målscorer Haugen på vei inn til pause.
– Jeg synes det er tett og jevnt. To litt billige scoringer imot som jeg synes kommer ut av ingen ting. Men vi er fullt med her. Litt mer presisjon framover så kan dette bli bra, var beskjeden fra FFKs Henrik Kjelsrud Johansen, som ble byttet ut i pausen.
Se mål og reaksjoner fra den første omgangen! Saken fortsetter under videoen

AAFK-FFK: Mål og intervjuer fra første omgang

Treneren snakket på seg kort

Etter hvilen viste FFK at de var kommet for å få med seg poeng. De presset i perioder AAFK og hadde mye ball. Men hjemmelaget var farlige på kontringer. Sigurd Haugen fikk flere brukbare muligheter, og Niclas Castro ropte på straffe da han gikk i bakken. Lars Arne Nilsen pratet også på seg gult kort i situasjonen.
– Jeg reagerte litt for mye på en nedriving. Det er ikke min jobb å reagere på, men det gjorde jeg, og det fikk jeg et fortjent gult kort på.
FFK skulle etter hvert få betalt for at de holdt trykket oppe. Nicolay Solberg var våkent frampå etter et skudd fra Ismaheel, og satte returen i mål.
Dermed endte det 2-2. Fredrikstad leder fortsatt OBOS-ligaen, mens Aalesund blir liggende seks poeng bak på åttendeplass.
Fredrikstad-gutt og Aalesund-spiller Simen Rafn sa følgende etter uavgjortkampen:
– Jeg synes det var morsomt å spille. Men jeg er selvfølgelig skuffet over ett poeng. Jeg føler vi har god kontroll på kampen og vi har noen elleville sjanser. Fredrikstad har en god keeper som redder dem gang på gang. Vi jakter 3-1 og når vi ikke får det målet tar de litt over initiativet og scorer vel på den første sjansen de har i andre omgang. Utrolig bittert.
– Vi har spilt fem kamper og ligger litt etter skjema. Heldigvis er det 25 kamper igjen. Jeg er ikke bekymret men vi må begynne å vinne kamper igjen, sa Rafn.
– Det er en imponerende egenskap måten vi graver fram krefter på slutten der. Det ble en tøff batalje men vi er offensive i innstillingen og gjør det gang på gang. Det er ikke tilfeldig at vi scorer på slutten av fotballkamper og tar poeng. Jeg er mektig imponert, sa FFKs Bjørn Johansen.
Fikk du med deg denne?

Her får han direkte rødt kort etter grisetakling: – Er det mulig?

OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Skeid med sterkt bortepoeng mot Sandnes Ulf
21 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Syvmålsthriller mellom Åsane og Fredrikstad
21 TIMER SIDEN