Grorud-Ranheim 3-2, Strømmen-KFUM 1-1
Grorud og Strømmen ligger sist på tabellen og trengte begge sårt tre viktige poeng, da de møtte henholdsvis Ranheim og KFUM onsdag ettermiddag.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Aalesund tapte terreng i opprykkskampen
I GÅR PÅ 19:13
Førstnevnte kunne derimot juble høyest etter å ha levert en bunnsolid forestilling mot blåtrøyene fra trøndelag, og tok sin første seier siden slutten av august.
– Det er en ny sprut i laget, og mye selvtillit i gruppa, sier Groruds Bjørn Martin Kristensen til Discovery etter kampen. Spissen ble også kåret til banens beste etter kampen.
For Strømmens del så det lenge bekmørt ut mot KFUM, men det var før Morten Olsen banket inn en lekker redusering på overtid.
– Når man først scorer, så er det greit å gjøre det ordentlig. Da ble det slik som i dag, sier Morten Olsen til Discovery om egen scoring.
Derimot ble ikke sluttresultatet helt som bestilt for Strømmens del.
– Det er to poeng for lite, og det er litt som det har vært i de siste matchene. Vi spiller en ålreit kamp, men vi får ikke helt betalt, fortsatte Olsen, som nå ligger helt nederst på tabellen etter at Grorud seiret over Ranheim.

Slik var kampene:

OBOS-ligaens soleklare toppscorer, Oscar Aga, sendte Grorud i ledelsen etter kun 12 minutter spill. Derimot slo Ranheim kjapt tilbake, og Marcus Mehnert sørget for balanse i regnskapet da han satte inn reduseringen fem minutter senere.
Ikke lange tiden etter sendte derimot Bjørn Martin Kristensen Grorud tilbake i ledelsen, og det sto 2-1 til pause.
Første omgangen var derimot ikke bare preget av mål. Se denne voldsomme taklingen av Ranheim-keeper Magnus Lenes:

Voldsom takling av Ranheim-keeperen: – Det der er vel rødt kort?

Spenning skulle det derimot bli helt til siste sekund, og flere mål kom det etter pause. Først sendte Nikolai Jakobsen Hristov Grorud opp i 3-1-ledelse, før Ranheim reduserte etter nok en scoring av Marcus Mehnert.
Det ble også sluttresultatet, og Grorud kunne juble for en svært etterlengtet trepoenger.
– Det er en veldig dårlig første omgang av oss. Vi er ikke oss selv i det hele tatt, så det er skuffende. Vi har en fet dobbeltsjanse der på slutten til å ta ett poeng, men vi kom hit for å ta tre så det er veldig skuffende, sier Ranheims tomålsscorer Marcus Mehnert etter tapet.
På Strømmen stadion så det lenge bekmørkt ut for hjemmelaget, som var på desperat leting etter en seier mot KFUM Oslo.
Derimot var det gjestene som tok føringen, og etter vel timen spilt sendte Alagie Sanyang Kåffå i ledelsen.
Men hjemmelaget ga ikke opp, og Morten Olsen banket til slutt inn 1-1 på overtid.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: 12 kamper uten tap for HamKam
I GÅR PÅ 19:13
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Åsane banket KFUM Oslo
I GÅR PÅ 19:13