Dansken sitter i karantene på et hotell i Færøyene når han snakker med Eurosport.no.
Den tidligere Sarpsborg 08-, Viking- og Sandnes Ulf-spilleren ankom øygruppen kun få dager siden for å spille for KÍ Klaksvík.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Skeid med sterkt bortepoeng mot Sandnes Ulf
9 TIMER SIDEN
Lite visste han om at norsk fotball skulle få så stor betydning for han da han signerte for Sarpsborg 08 for ti år siden.
– Nei, for å være ærlig, så trodde jeg ikke det. Jeg tenkte det var et kort opphold og at det skulle være en liten opplevelse. Det er blitt til en veldig stor og positive opplevelse. Vi har likt oss godt i Norge. Jeg tror jeg kommer tilbake og bor i Norge når jeg en gang er ferdig med fotball, sier Kronberg.

– Mitt andre hjem

Han og kona har bodd på Østlandet og Vestlandet de siste årene, men er usikre på hvor de eventuelt slår seg til ro. Avgjørelsen om å forlate norsk fotball føles merkelig.
– Det er selvfølgelig litt rart. Jeg betrakter det som mitt andre hjem. Jeg har vært der i ti år. Det var rart at jeg skulle ut av Norge igjen. Alt skjedde så raskt. Akkurat nå er det fortsatt ikke sunket inn siden jeg fortsatt er på hotell. Men det er en god mulighet som jeg ikke kunne si nei til, sier dansken.
Kontrakten i Sandnes Ulf ble ikke forlenget etter 2020-sesongen. Kronberg sier han gjerne skulle ha fortsatt, men har ingen «bad feelings» til klubben etter at han måtte finne seg en ny arbeidsgiver.
Han er klar på hva som ble høydepunktet i norsk fotball.
– Det må klart være cupfinalen med Sarpsborg 08 i 2015. Det var en utrolig kul opplevelse som ikke mange opplever. Det er klart høydepunktet, sier han.
Kampen endte med 2-0-seier til Rosenborg. Kronberg startet kampen på Ullevaal Stadion.

Rykket opp med Viking

Fra 2016 gikk veien til Stavanger og Viking. Der kom et nytt høydepunkt.
– Opprykket med Viking i 2018 var også et høydepunkt. Det er mange opplevelser, sier Kronberg.
Siste stoppested ble Sandnes Ulf. Lørdag starter forhåpentligvis et nytt kapittel i danskens fotballkarriere. Hvis koronatesten han tar fredag er negativ, vil 33-åringen ha mulighet til å delta på sin første KÍ Klaksvík-trening lørdag.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Syvmålsthriller mellom Åsane og Fredrikstad
9 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Nytt tap for tabelljumbo Grorud
9 TIMER SIDEN