Fredrikstad - Stjørdals-Blink 5-1
Etter bare ti minutter spill hadde FFK tre enorme sjanser - og den første allerede 50 sekunder ut i kampen. Taofeek Ismaheel kom alene mot Blink-keeper Frank Stople, og ga en uselvisk ball videre til kollega Riki Alba. Stople fikk samlet seg og rakk akkurat å løpe tilbake til mål og reddet skuddet til Alba.
OBOS-ligaen
Skuffet Isnes etter seieren røk på overtid: – Det koker innvendig
I GÅR KLOKKEN 18:38
Etter 27. minutt fikk Fredrikstad likevel scoringen sin. Olav Øby tok ansvar, virkelig ansvar - og prikket inn ett nydelig frispark helt oppe i vinkelen.
Se frisparkmålet til Øby her:

Fredrikstad med frisparkperle: – Nydelig

Det ble en tøff defensiv omgang for gjestene, men de ga ikke opp. FFK hadde ikke selv full kontroll bak, og det utnyttet Blink - uten hell. Ola Rødahl fikk et par skudd på mål.
Før pause kom hjemmelagets andre mål. Spiss Nicolay Solberg headet ballen, feilvendt, videre til Ismaheel i bakrom. Vingen brukte et par touch før han smalt ballen i venstre kryss.
Målene for Fredrikstad fortsatte å komme i andre omgang. Etter et godt forarbeid av Williams på kanten, satte innbytter Henrik Kjelsrud Johansen inn 3-0-målet.
Ismaheel ville ha flere mål, og spilte igjennom Øby som så sentret ballen på ett touch til Kjelsrud, som scoret sitt andre mål for kampen. For en superinnbytter!
Med kvarteret igjen fikk Blink et trøstemål ved Aleksander Foosnæs, men ikke lenge etter økte nysigneringen Noa Williams til 5-1 for FFK. Det ble også sluttresultatet.
Grorud - Jerv 2-3
Det var en jevntspilt affære mellom bunnlaget Grorud og Jerv som lå på en femteplass før kampen i Oslo.
Og målene kom tidlig. OBOS-toppscorer Oscar Aga fortsatte å banke inn mål for de gulkledde, og etter ett minutt og 9 sekunder fikk spissen ballen i lufta i Jervs sekstenmeter og sørget for 1-0-ledelse med et stående brassespark.
Jerv svarte imidlertid med en gang - ved Iman Mafi.
Og dette ble en målfest.
Rett før pause sørget Aga for nok et mål, etter en perfekt pasning av Haugesund-nyervervelsen Christos Zafeiris.
Etter pause endret kampen seg, og Jerv stod plutselig med ledelsen takket være Felix Schroter med to scoringer i det 52. og 64. minutt.
Kampen endte 3-2 til Jerv.
Se høydepunktene fra måldramaet her:

Se måldramaet mellom Grorud og Jerv

Strømmen - Aalesund 0-0
En jevn kamp som endte 0-0.
Se høydepunktene fra Strømmen-Aalesund her:

Se høydepunktene: Strømmen vs. Aalesund

Bryne - Åsane 1-1
Seks minutter ut i kampen kriget Andreas Dybevik inn ballen i mål. Kvarteret senere utlignet imidlertid Håkon Lorentzen med en heading. Dermed ble det 1-1.
Se høydepunktene fra Bryne-Åsane her:

Se det viktigste fra oppgjøret mellom Bryne og Åsane

KFUM - Sandnes Ulf 1-1
Etter en tam første omgang, tok det fyr på slutten av andre omgang. I det 70. minutt klarte KFUMs innbytter David Tavakoli å heade ballen i mål, men på tampen av kampen fikk gjestene utligningen ved Mathias Bringaker. Dermed ble det 1-1.
Se høydepunktene fra KFUM-Sandnes Ulf her:

Se høydepunktene: KFUM vs. Sandnes Ulf

OBOS-ligaen
Her fullfører Start comebacket på overtid i vill oppryksduell mot KFUM
I GÅR KLOKKEN 18:12
OBOS-ligaen
Sisteskansen med kjempebrøler: – Den gjør vondt
I GÅR KLOKKEN 17:25