Populære sporter
All sport
Vis alt

Eliteserie-spiller klar for Grorud

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 11/08/2022 klokken 16:06 GMT+2

Overgangsvinduet er for alvor åpent, og klubbene i OBOS-ligaen ruster opp før en intens høstsesong. Grorud har ryggen mot veggen, og nå forsterker Oslo-laget med en spiller fra øverste nivå.

Torje Naustdal og Johan Gjønnes Nilsen (foto: grorud-il.no).

Foto: Other Agency

  • Se det svært viktige oppgjøret mellom Bryne og Grorud på discovery+ søndag klokken 15:00
Haugesund-spiller Torje Naustdal har nemlig skrevet under på en låneavtale med hovedstadsklubben. Avtalen strekker seg ut sesongen.
– Torje er en spiller vi har fulgt tett siden 2019-sesongen, han var veldig god for Strømmen i OBOS-ligaen og fikk fult fortjent sjansen i Eliteserien. Vi er veldig glade for at han valgte oss denne høsten i konkurranse med andre klubber sier Grorud-trener Johan Gjønnes Nilsen til klubbens egne nettsider.
22-åringen fra Florø kom fra daværende OBOS-klubb Strømmen for et drøyt år siden, og står med 21 kamper for FKH i Eliteserien.
– Jeg har kommet til Grorud for å spille kamper og hjelpe Grorud til fornyet kontrakt i OBOS-ligaen, sier Torje, som spøker humoristisk i at han endte opp i gult og blått.
– Da jeg spilte i Strømmen var Grorud det laget jeg aller helst ville slå, så det er litt ironisk at jeg endte opp her, men sånn er livet, avslutter Torje.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame