Drømmestart for Tjelmeland i Start-debuten

Publisert 22/06/2021 klokken 20:08 GMT+2

Sindre Tjelmeland (31) fikk en kjempestart som Start-trener med 4-1-seier over Grorud i 1. divisjon tirsdag. De andre antatte topplagene leverte også varene.

IK Start

Start sto med tre strake kamper uten seier og hadde nylig sparket sin hovedtrener Joey Hardarson. Inn portene i Kristiansand var tidligere Ull/Kisa-trener Sindre Tjelmeland kommet.
Han fikk ikke god tid på seg til å gjøre endringer før oppgjøret mot Grorud, men kampen begynte bra.
Etter 13 minutter scoret Martin Ramsland sesongens tredje mål. Grorud tok mer og mer over spillet og skapte noen store sjanser uten å score. Etter hvilen banket den danske innbytteren Sebastian Buch inn 2-0 for sørlendingene.
Start avgjorde kampen ved kaptein Kristoffer Tønnessen med et flott skudd etter 70 minutter. Like etter var det Eirik Schulzes tur etter flott forarbeid av Ramsland. Grorud satte inn et trøstemål ved Oscar Aga og fikk endelig uttelling etter å ha skapt mange gode muligheter.

Topplagene slo tilbake

De antatte topplagene, som likevel har slitt til nå, Ranheim og Aalesund, vant sine kamper henholdsvis 4-2 og 5-1 over Raufoss og Stjørdals-Blink.
Den sjuende runden i 1. divisjon inneholdt hele 30 mål fordelt på de sju første kampene. HamKam er serieleder før sin kamp mot Sogndal.