Populære sporter
All sport
Vis alt

Daland ikke på Start-trening: Skal være på vei til utlandet

Oppdatert 12/05/2021 klokken 14:57 GMT+2

Midstopperen var ikke å se da Discovery tok turen til Sparebanken Sør Arena. Nå skal han være på vei til belgisk fotball.

Jesper Daland

Foto: NTB

KRISTIANSAND (Discovery):
Tidligere denne uken meldte Fædrelandsvennen at Start hadde akseptert et bud fra Molde på stoppertalentet Jesper Daland (21).
Siden har det vært relativt stille rundt den potensielle overgangen, men onsdag var 21-åringen fraværende på Starts treningsfelt.
Nå melder Fædrelandsvennen at Daland ikke er på vei til Molde, men en ikke-navngitt belgisk klubb.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Indre Bane Spesial: OBOS-ligaen episode 2

Rekordsalg

Avisen melder om rekordsalg, altså et bud som topper summen fra de ti millionene Start fikk av Rosenborg for Morten Knutsen i 2000.
Start-trener Joey Harðarson henviste til sportslig leder Atle Roar Håland da Discovery spurte hvorfor Daland ikke var på treningen.
– Kan bekrefte at det er interesse rundt han. Har ikke noen kommentar utenom det, sa Håland til Discovery.
Heller ikke Jesper Daland selv ville kommentere hvorfor han ikke var til stede.

Har alternativene klare

Selv om Joey Harðarson ikke vil si noe konkret om Jesper Dalands situasjon, har han planen klar dersom midtstopperen skulle reise fra Sørlandet i løpet av dagen.
– Vi har både Vegard Bergan og Joachim Jørgensen som har mye erfaring fra Eliteserien. I tillegg til Peter Reinhardsen som kan spille midtstopper og vi har til nød Henrik Robstad som kan gå inn og ta den rollen etter behov. Så vi har spillere bak der som vi kan stole på, sa islendingen.
Discovery har prøvd å komme i kontakt med direktør i Molde, Ole Erik Stavrum, uten å lykkes. På mandag sa han følgende om interessen:
– Vi snakker minst mulig om overganger før ting er fast og konkret. Når det kommer til Daland er han en en spennende og god spiller. Det er ikke noen hemmelighet at det er kommet et bud på Sheriff (Sinyan), og hvis vi skal selge han må vi ha på plass en erstatter. Jesper er helt klart et alternativ i så tilfelle.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame