Bjarne Berntsen startet som daglig leder i Bryne mandag, 9. august.
Onsdag 11. august sa han opp jobben og ble presentert som naboklubben Sandnes-Ulfs nye hovedtrener.
OBOS-ligaen
Skuffet Isnes etter seieren røk på overtid: – Det koker innvendig
I GÅR KLOKKEN 18:38
– Vi pekte på at han hadde en arbeidskontrakt hos oss og at den burde bli fulgt opp. Men etter samtale med Sandnes-Ulf, så sa vi at vi gikk med på det om de betalte så så mye for kompensasjonen, sier Brynes styreleder Geir Pollestad til Discovery fredag.
– Det jeg har vært nøye med som styreleder er at følelser er uvesentlige. Vi merker at det er mye engasjement og misnøye blant klubben og supporterne, men som klubb så vil dette i vår historie bli skrevet som et komma eller parantes, fortsetter han.

Ukjent navn

Allerede fredag, så har Bryne funnet en ny daglig leder: Lars Enevoldsen.
– Nå har vi vært i en situasjon i et par måneder uten en fast daglig leder, bortsett fra Bjarne som var det i noen dager, og da trengte vi å få inn en midlertidlig løsning, sier Pollestad.
– Lars har et ganske ukjent navn i fotballverden, men har et hjerte for klubben som vi synes er viktig. Han er 66 år og hadde tid til å tre inn i denne stillingen på kort sikt og ut sesongen, fortsetter Pollestad.
Enevoldsen skal ha erfaring fra næringslivet og bank, i tillegg til at han sitter i kommunestyret i Time og har organisasjonserfaring.
Pollestad legger til at det er Roger Eskerland, som vil følge opp sporten i klubben, og alt som er knyttet til det praktiske rundt det.
– Det har vært daglig leder som har hatt ansvaret for den biten tidligere, men nå har Eskerland tatt den oppgaven. Vi har mange på utgående kontrakt, og vi skal bygge et godt lag til neste sesong og, sier Pollestad.
Så du denne?

Legger opp: – Jeg har fått mer ut av potensialet mitt enn Braut Haaland

OBOS-ligaen
Her fullfører Start comebacket på overtid i vill oppryksduell mot KFUM
I GÅR KLOKKEN 18:12
OBOS-ligaen
Sisteskansen med kjempebrøler: – Den gjør vondt
I GÅR KLOKKEN 17:25