Strømmen-Bryne 0-2 (0-1)
HamKam-Grorud 2-2 (1-1)
Åsane-Raufoss 2-1 (0-1)
Jerv-Stjørdals-Blink 2-1 (2-1)
Bryne har rett og slett vært imponerende de første tre kampene tilbake på nivå to i norsk fotball. Etter å ha vært svært gode i serieåpningen mot AaFK og nesten føle seg ranet for poeng mot opprykksfavoritten, har de vunnet to strake. Målforskjellen er nå på 8-4 etter dagens to nye mål. De er dermed blant de mestscorende lagene til nå. Joacim Holtan har det blitt knyttet store forventninger til på Jæren, og han fikk sitt første OBOS-mål etter 41 minutter mot Strømmen.
På Romerike spilte nemlig gjestene primitivt, men meget flott, da Pål Aamodt slo inn på Holtan som på lekkert vis vendte opp og satte ballen i hjørnet. Kun 12 minutter inn i den andre omgangen var vi vitne til en kjempetabbe, som sørget for at Bryne fikk sin ledelse doblet.
OBOS-ligaen
Signerte for Lillestrøm i vinter – nå er han klar for Kongsvinger
12/08/2022 KLOKKEN 12:02
Vi lar videoen tale for seg (saken fortsetter under):

Gir terningskast -1: – Helt ubegripelig

Bryne tok altså tre poeng og svever høyt i starten av OBOS-sesongen.

HamKam-nedtur

HamKam har også svevd høyt til nå, men mot Grorud var det ned på jorda. Grorud tok ledelsen både én og to ganger, ved Hristov og Oscar Aga - sistnevnte dro til med full kraft på et straffespark.
– Han får passe på klubbhuset bak der, utbrøt Jørgen Klem i OBOS-studioet. Han siktet selvsagt til det noe forfalne bygget bak målet, som trolig ville kapitulert hvis Agas kanonkule hadde truffet.
Eriksen og Enkerud, førstnevnte med en strålende heading, stod for Kammas mål. Grorud tok et meget sterkt poeng i Hamar.
– Jeg trodde Grorud skulle være en kasteball denne sesongen, men det ser det altså ikke ut til, måtte Amund Lutnæs innrømme i sendingen på Eurosport Norge.
Se headingen til Kristian Eriksen her:

Perle-heading for HamKam: – Hvem andre enn Kristian Eriksen!

Jerv-seier og Åsane-comeback

I de to andre kampene fikk vi også herlige scener. Raufoss leverte en meget god bortekamp på Myrdal Kunstgress, men en periode på ti minutter var nok for Åsane til å snu kampen på. Aaneslands mål etter kun åtte minutter ble først visket bort av Uelands utligning tre minutter etter pause. Og kun sju minutter etter det igjen var det Bjarte Haugsdals tur. Spissen stormet inn i feltet på en corner og dunket inn vinnermålet med hodet.
Jerv-Blink ble spilt på en svært regntung Levermyr, der Norheim sendte Jerv i ledelsen kun få minutter ut i kampen. Seks minutter senere var lagene like langt etter Augdals utligning. Så var det Pibe som skulle avgjøre for Jerv med sin scoring rett før pause. Hjemmelaget kom under et massivt press på tampen, men holdt unna, og Blink måtte dra hjem til Trøndelag med null poeng.
Se scenene fra den tunge gressmatta:

Se forholdene på Levermyr: – På vei til å bli en skikkelig skandale

OBOS-ligaen
Eliteserie-spiller klar for Grorud
11/08/2022 KLOKKEN 13:59
OBOS-ligaen
Henter nordmann fra Feyenoord
09/08/2022 KLOKKEN 17:39