Brennhete Nuñez reddet poenget for KFUM: – For en fotballkamp!

Publisert 18/09/2022 klokken 16:57 GMT+2

Stabæk og KFUM Oslo kjemper begge om å sikre den andre direkte opprykksplassen bak Brann i OBOS-ligaen, og søndag ettermiddag spilte de to lagene samtidig i Oslo.

Jørgen Isnes og resten av trenerteamet til KFUM Oslo.

Saken oppdateres!
KFUM Oslo - Bryne 3-3 / Grorud - Stabæk 0-4
Mens Brann allerede har sikret en plass i Eliteserien 2023, er det fortsatt full kamp om 2. plassen i Norges nest øverste divisjon. Det er, som det stort sett er på dette tidspunktet i OBOS-ligaen, svært jevnt, der det før ettermiddagens kamper kun skilte fire poeng mellom sjetteplassen og andreplassen.
KFUM Oslo og Stabæk er de to lagene som ligger nærmest bergenserne på tabellen, og før dagens kamper lå begge de to lagene på 44 poeng – med Stabæk over på bedre målforskjell.

Fulltreffer

På Ekeberg var det et Kåffa-lag på revansjetokt etter det tunge tapet for Kongsvinger sist runde. Før kampen mot KIL stod Oslo-laget med fem strake seiere, noe som altså har ført til at Isnes sine gutter er helt oppe i opprykkskampen.
Men mot Bryne ble det svært tøft for gjengen i rødt og hvitt. Til tross for at Håkon Hoseth sørget for en drømmestart til KFUM etter 16 minutter spilt, slo mannen som nylig har forlenget kontrakten med Bryne – Robert Undheim – tilbake og sørget for balanse i regnskapet.
Kåffa-spiller Johannes Hummelvoll-Nuñez spilte en god kamp for hjemmelaget, og etter en halvtimes spilt stod han for kampens store C-moment da han klasket til fra like utenfor sekstenmeter og rett i garnet bak Igor Spiridonov. Etterfulgt av en frekk sambafeiring.
Se fulltreffet her. Saken fortsetter under.

Drømmetreff og sambafeiring: – Hallelujah for en scoring!

Stabæk med full kontroll

2-1 holdt seg til pause, men etter hvilen var det et svært effektivt Bryne-lag som yppet seg på Ekeberg. Etter at omgangen hadde vart i fem minutter, hadde Bryne allerede rukket å snu oppgjøret etter to kjappe scoringer fra Sigurd Grønli (straffe) og Jørgen Hatlehorn.
Omtrent samtidig som at supporterne på KFUM Arena hadde sett at bortelaget fikk snudd kampen på tre minutter, spaserte Stabæk-spillerne ut å matta litt lenger øst i Oslo med visshet om at de ledet komfortabelt 2-0 etter scoringer av Patrick Metcalfe og Nicolai Næss.
Senere skulle det komme både 3-0 og 4-0 i favør Stabæk på Grorud.

Brennhete Nuñez

Bæringene øynet derfor en topoengsluke på KFUM Oslo, men det var ikke Oslo-laget spesielt interessert i.
Og i hovedrollen på Ekeberg? Johannes Hummelvoll-Nuñez.
For mannen som satte inn det den vakre 2-1-scoringen for KFUM Oslo i den første omgangen, var på fære igjen en drøy time senere. På lekkert vis satte han inn sitt andre for dagen etter at han hadde lurt halve Bryne-laget trill rundt.
– For en fotballkamp vi har fått på KFUM Arena her i dag, nærmest ropte Discovery-kommentator Kasper Kvello idet Nuñez la på til 3-3.
Johannes Hummelvoll-Nuñez var svært nære på å bli hat trick-helt på overtid, men forsøket til angrepsspilleren føk noen centimeter utenfor stolpen til Bryne-keeperen.
Det ble med de seks målene på Ekeberg, i det som var en svært innholdsrik kamp. For Bryne sin del betyr poenget at de nå er à poeng med Fredrikstad, mens KFUM «taper» to poeng for Stabæk i kampen om 2. plassen.