Brann-spissen hentet av ambulanse etter kampslutt

Oppdatert 17/09/2022 klokken 20:40 GMT+2

Brann-spiss Aune Heggebø ble hentet av ambulanse etter 3-0-seieren over Sandnes Ulf. Det får Discovery bekreftet av klubben.

Se høydepunktene: Brann med ny brakseier i OBOS-ligaen

Branns mediesjef Thomas Brakstad bekrefter til Discovery at Aune Heggebø ble hentet med ambulanse etter kampen mot Sandnes Ulf.
– Vi håper og tror det ikke er alvorlig, men vi vet ikke helt enda. Han blir tatt med for en sjekk på sykehuset nå, sier Brakstad til Discovery.
Overfor Bergens Tidende sier Brann at det er snakk om en mulig hjernerystelse.
Hendelsen skjedde etter at Brann hadde feid Sandnes Ulf av banen og til slutt vunnet 3-0 på Øster Hus Arena.
Heggebø scoret 2-0 målet til gjestene før han ble byttet ut etter 83 minutter.

13 seire på 13 bortekamper

Etter det som var en tam og sjansefattig første omgang så tok gjestene omsider ledelsen etter en snau time. Felix Horn Myhre satte enkelt inn en retur etter klabb og babb i Sandnes Ulf boksen.
Sju minutter senere doblet bergenserne ledelsen etter svakt keeperspill av Sandnes Ulf keeper Lønning ble unyttet av Aune Heggebø som enkelt kunne sette inn sitt ellevte for sesongen.
Sandnes Ulf var aldri i nærheten av et motsvar, med tolv minutter igjen av kampen dunket Obosligaens toppscorer Mathias Rasmussen inn sitt 14 mål for sesongen og fastslo resultatet til 3-0 og tretten av tretten seire på bortebane.
Sandnes Ulf ligger på en femteplass med 40 poeng og kan fortsatt spille seg til opprykk.
Brann har stø kurs mot en rekke rekorder på nivå to i norsk fotball. Med fem kamper igjen har bergenserne 69 poeng og 79-11 i målforskjell. Ved sesongslutt kan de være best i disse kategoriene:
* Poeng: Aalesund har rekorden på 79 poeng fra 2019.
* Poengmargin: Bodø/Glimt ble mester med 16 poeng ned til Start i 2017. Brann er 25 poeng foran toer Stabæk med én kamp mer spilt.
* Flest seirer: Aalesund vant 25 av 30 kamper i 2019. Brann er nå oppe i 22. * Færrest tap: Sandefjord (2014) og Aalesund (2019) har gått gjennom en sesong med ett tap. Brann er fortsatt uten nederlag.
* Flest scoringer: Bodø/Glimt noterte 83 mål i 2017.
* Færrest baklengsmål: Odd slapp kun inn 18 mål på 26 kamper i 1998, mens HamKam hadde 21 på 30 kamper i fjor.