Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekreftet: Toppscoreren klar for svensk fotball

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 02/09/2021 klokken 17:37 GMT+2

OBOS-ligaens suverene toppscorer har tiltrukket seg interesse fra flere skandinaviske klubber. Nå er Oscar Aga (20) klar for den svenske klubben IF Elsborg.

Oscar Aga

Foto: Scanpix

Det bekrefter den svenske klubben på deres hjemmesider.
Oscar Aga fullfører sesongen med Grorud før han slutter seg til Elfsborg i vinter.
– Det er et stort skritt i karrieren min, og det å kunne flytte utenlands er en drøm som går i oppfyllelse for meg. Å få spille i Allsvenskan føles ekstremt spennende, sier Oscar Aga til hans nye klubb.
Lysluggen har signert en avtale ut 2025-sesongen med den svenske klubben.
Med det forlater han Grorud på en lignende avtale som lagkamerat Christos Zafeiris gjorde tidligere i augustvinduet. Det 18 år gamle midtbanetalentet signerte for Haugesund 20. august, men også han fullfører sesongen i gult før klubbyttet blir en realitet.
20-åringen har så langt levert en fantomsesong for Oslo-klubben. Aga har står med 16 scoringer på 16 kamper denne sesongen. Han er ligaens suverene toppscorer. Neste mann på listen er Jonas Enkerud med ni scoringer.
I forrige kamp sørget tre nye mål fra Groruds nummer 19 for tre livsviktige poeng mot Sandnes Ulf. Gultrøyene ligger for øyeblikket på 15. plass.
Totalt står Oscar Aga med 31 mål på 43 kamper for laget fra Oslo øst, siden den permanente overgangen fra Stabæk i januar 2020.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame