Se alt fra Eliteserien på discovery+!
Det bekrefter klubben på sine nettsider torsdag.
– Det er godt å få det på plass, for alle parter. Nå kan vi tenke kun på det vi skal, og det er å prestere hver eneste dag. At Arild ønsket dette her og at klubben ønsket dette her gjorde at dette ble et enkelt og fint valg, sier daglig leder i Ull/Kisa, Andreas Aalbu.
OBOS-ligaen
Skuffet Isnes etter seieren røk på overtid: – Det koker innvendig
I GÅR KLOKKEN 18:38
Ull/Kisas daglige leder informerte spillergruppa torsdag.
– Vi har hatt en prosess her gående i noen uker, hvor vi har sjekket diverse alternativer. Vi skal ha inn en til og vi håper å få på plass en assistenttrener i løpet av en ukes tid, sa Aalbu.
Sundgot selv sier følgende til klubben etter å ha fått avklart situasjonen:
– Jeg er veldig glad og utrolig takknemlig for at klubben gir meg den muligheten. Jeg skal jobbe steinhardt for at vi i Ull/Kisa skal lykkes i tiden fremover, sier han.
– Nå får vi jobbe på videre og konsentrere oss kun om det vi kan gjøre på banen. Gutta har jobbet steinhardt i hele år og vi skal fortsette med det å skape den kulturen vi skal ha i klubben her, tilføyer Ull/Kisas nye hovedtrener.
Sundgot fikk ansvaret etter at tidligere hovedtrener Sindre Tjelmeland forlot klubben etter bare fem kamper, til fordel for Start. Den tidligere LSK-spilleren rykket opp fra assistentrollen og slo nettopp Start på første forsøk. Siden har det blitt seier mot Fredrikstad og tap mot Aalesund.
Sett denne?

Rennes ned av henvendelser – slik tenker Kisa i trenerjakten

OBOS-ligaen
Her fullfører Start comebacket på overtid i vill oppryksduell mot KFUM
I GÅR KLOKKEN 18:12
OBOS-ligaen
Sisteskansen med kjempebrøler: – Den gjør vondt
I GÅR KLOKKEN 17:25