Bryne - Aalesund 2-3
Kristoffer Barmen har hatt en helt spesiell sommer, og hele nachspielskandalen på Stadion kuliminerte i at kontrakten med Brann ble terminert og Barmen signerte for gamlesjefen Lars Arne Nilsen i AaFK.
OBOS-ligaen
KFUM-spiller hentes inn i U21-troppen: – Det er utrolig stort
2 TIMER SIDEN
Lørdag, under to uker etter at bergenseren signerte for sunnmøringene, var han på plass på midtbanen mot Bryne på Jæren. Sammen med Erlend Segberg utgjorde Kristoffer Barmen den dype midtbanen, men allerede før det var spilt en halvtime på Bryne stadion viste 28-åringen hvorfor han blir en viktig spiller for Lars Arne Nilsen framover.

– Se det jubelbrølet

For etter 25 minutter satt den for Kristoffer Barmen. En presis corner ble slått inn fra venstresiden, og etter en liten flikk ut i feltet fra Sigurd Haugen kunne Barmen heade inn ledermålet til bortelaget.
– Du ser hvor mye det der betyr for han! Se det jubelbrølet! Han trengte å få fokus på det sportslige igjen, og da finnes det ingen bedre måte å gjøre det på enn sånn der, sa Freddy dos Santos i Fotball Direkte-studioet etter å ha sett Barmen sende Aalesund i ledelsen mot Bryne.
En scoring som helt tydelig betydde svært mye for den ferske AaFK-spilleren, for det kom seiersbrøl på rekke og rad idet medspillerne samlet seg rundt midtbanespilleren. En forløsende scoring for Barmen, som senere også leverte en målgivende pasning til Sigurd Haugen, som satte inn 3-1-scoringen til Aalesund – et mål som også ble dagens siste i Bryne.
Se scoringen - og feiringen her. Saken fortsetter under videoen.

Her scorer Barmen i AaFK-debuten: – Det er fantastisk!

Topplagene vant

Hele 14 OBOS-lag var i aksjon lørdag, og mens HamKam fortsetter marsjen mot Eliteserie-opprykk, ser Sindre Tjelmeland og Start virkelig ut til å seile akterut i opprykkskampen. Med hjemmetap for KFUM Oslo, ble det null poeng for laget som nå ligger på en skuffende 11. plass.
Jerv satte også igjen med tre poeng etter en thriller av en kamp på Strømmen stadion. Gullguttene Willis furtado og Diego Campos scoret for Jerv, i tillegg til at nysigneringen Shuaibu Ibrahim noterte seg for nok en scoring i Jerv-drakten.
Andre resultater i OBOS-ligaen lørdag:
Åsane - HamKam 0-4
Grorud - Stjørdals-Blink 1-2
Ranheim - Ull/Kisa 5-1
Raufoss - Sandnes Ulf 1-0
Start - KFUM 2-3
Strømmen - Jerv 2-3
OBOS-ligaen
Varsler intern evaluering: – Samarbeidet har ikke fungert optimalt
I GÅR KLOKKEN 16:50
OBOS-ligaen
Jakter flere rekorder: – Får prøve å lage historie
20/09/2022 KLOKKEN 14:59