Baidoos overgang til Ulf: – En evigvarende sirkel

Tiril Haga

Publisert 14/05/2021 klokken 21:52 GMT+2

Rett før seriestart for OBOS-ligaen på lørdag, mistet Jerv FK Baidoo til Sandes-Ulf. – Trist, synes Jerv-trener Arne Sandstø.

Arne Sandstø og Jerv unngikk 14. plassen etter et drama uten like søndag kveld.

Foto: NTB

På selveste Deadline Day ble det klart at populære midtbanespiller Michael Baidoo (21) hadde meldt overgang fra Jerv til Sandnes Ulf.
– Det er sånt som skjer når man er en fattig klubb. Da slår ofte klubbene til på gode bud, så da ble det sånn denne gang, sier Jervs hovedtrener Arne Sandstø til Discovery.
Baiboo kom på lån til Jerv sommeren 2019 og 15. desember i fjor signerte 21-åringen en toårskontrakt med de gulkledde.
– Som fotballtrener så er det en evigvarende sirkel å måtte starte på nytt gang på gang. Det er trist å miste Michael men vi får bare jobbe på. Vi har sett han hver dag og har visst at klubber har snust på han. Vi har vært forberedt men det er ikke et gunstig tidspunkt, mener Sandstø.
– Synes du det er en like god økonomisk deal som deres daglige leder Trond Christoffersen?
– Det er det noen andre i klubben som har ansvaret for. Jeg kjemper for at vi skal være best mulig sportslig, svarer Sandstø.

Erstatter

Som erstatter for Baidoo, mener Sandstø at både Ole Marius Hobestad (24), Jørgen Solli (25) og Boubacar Konté (20) kan være gode kandidater. Sistnevnte er på vei til Grimstad først nå, etter at Sarpsborg 08 og Jerv ble enige om en låneavtale onsdag kveld.
Jerv skriver blant annet på sine hjemmesider at de er meget fornøyde med å ha funnet en erstatter allerede samme kveld Baidoo ikke er lenger endel av laget.
– Vi får inn en ung landslagspiller med store individuelle ferdigheter. En kvikk spiller med ekstremferdigheter èn mot en, sa Sandstø om Konté på klubbens hjemmesider. Kontè er en del av landslaget til Mali U20.
Ellers gleder Sandstø seg til seriestart på lørdag hjemme mot KFUM.
– Vi skal være klare når kampen blåses i gang. Det blir veldig spennende og vi er bedre defensive nå enn det vi har vært på flere år og med flere spennende kvaliteter fremover, avslutter Sandstø.
Det endte med en 11. plass for Jerv i fjorårets sesong.
Fikk du med deg dette?
picture

Avgjorde etter stor tabbe – feiret med svar på Rolex-kritikk

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame