VG hevdet tirsdag formiddag at de satt på opplysninger om at Elias Solberg (17) blir Juventus-spiller. Samtidig skrev de at det kun var papirarbeid som gjenstod. Når daglig leder i Ull/Kisa, Andreas Aalbu, snakker med Eurosport senere på dagen, avfeier han at dette stemmer.
– Det stod plutselig i VG i dag at Solberg var klar for Juventus, men det er altså ikke riktig. Han var på vei ut i januar, og så ble det jo stoppet med korona, for han fikk ikke reist, forteller Aalbu.
OBOS-ligaen
Signerte for Lillestrøm i vinter – nå er han klar for Kongsvinger
12/08/2022 KLOKKEN 12:02
Men han har derimot vært på en liten turné.
– For tre uker siden besøkte han italienske klubber, og selv om det ikke har vært noen konkrete henvendelser, så er det veldig mye interesse.
– Men han blir ikke solgt med det første?
– Han spiller uansett i Ull/Kisa til 1. juli, det føler jeg meg ganske sikker på, men jeg tipper høstsesongen går uten han. Mye kan skje i sommervinduet.
Klubben har, som så mange andre, slitt med økonomien under pandemien, og et salg kan være gull verdt for den videre satsningen til gultrøyene.
– At vi har muligheten til å få de pengene tror jeg mange misunner oss for, for dette har vært et tungt økonomisk år. Og det blir bare verre jo lenger tid som går. Vi har allerede hatt et stort spillersalg, så å få ett til vil bety veldig mye for denne klubben.
Her er én av Solbergs tre scoringer i 2020-sesongen:

Her kan 16-åringen ha reddet trenerens jobb: – Fantastiske scener

OBOS-ligaen
Eliteserie-spiller klar for Grorud
11/08/2022 KLOKKEN 13:59
OBOS-ligaen
Henter nordmann fra Feyenoord
09/08/2022 KLOKKEN 17:39