Grorud-Aalesund 1-2
– Det var veldig variabelt i dag. Vi startet bra og fikk 1-0, så er det en slitekamp etter det. Jeg trodde vi skulle ha kontroll på 2-0, men de får reduseringen og da blir kampen som den blir. Vi tar med oss seieren, men må nok opp noen hakk om vi skal fortsette å vinne på bortebane, sa Lars Arne Nilsen etter seieren.
Han er fornøyd med hvordan laget har tatt steg utover i sesongen, og nå bare er tre poeng bak HamKam som leder serien.
OBOS-ligaen
KFUM-spiller hentes inn i U21-troppen: – Det er utrolig stort
25/09/2022 KLOKKEN 14:55
– Vi har sakte men sikkert sett bedre ut. Det er fin utvikling og et lag som har fått satt seg litt. Nå er det kontakt og vi skal gjøre det vi kan for å være med hele veien, fortsatte Aalesund-treneren.
De oransje har vind i seilene og ligger på fjerdeplass før toppkampen mot Jerv på Colorline Stadion neste runde. Deretter venter serieleder HamKam.

Castro-mål

Aalesund var blant de store, store forhåndsfavorittene i OBOS-ligaen før sesongen. Etter en ruskete start har Lars Arne Nilsen virkelig fått opp dampen. Det samme gjelder Niklas Castro. Mannen som herjet og scoret 21 mål for Aalesund i 2019 fikk det tøft i Eliteserien i fjor. Og etter en trå start på årets sesong står han nå med tre mål på tre kamper.
Castro ladet kanonen og banket inn 1-0-ledelse mot Grorud på halvspretten i første omgang.
Aalesund presset Grorud og hadde flere sjanser til å øke ledelsen. Til slutt løsnet det også for Sigurd Haugen, som har brent noen gode muligheter de siste kampene. Men med 2-0-ledelse sikret Haugen tre nye poeng til Aalesund. Grorud reduserte ved toppscorer Oscar Aga, men de oransje holdt unna.
Lars Arne Nilsens menn står nå med fire seiere og én uavgjort på de siste fem kampene. Grorud har nå to tap på rad.

Skadesmell

Ett skår i gleden var det likevel for Aalesund: David Fällmann forlot banen etter bare 14 minutter.
– Dette er katastrofe for Aalesund. Det er han som har gjort dette laget stabilt. Det er veldig, veldig dårlige nyheter. Fällmann har vært tryggheten og bautaen i Aalesund, og jeg vet at Lars Arne Nilsen har vært veldig fornøyd med han. Det er enorm forskjell på om han spiller eller ikke per dags dato, meldte Joacim Jonsson i Discoverys OBOS-studio.
– Det er synd at han må gå av i dag, sa Nilsen etter kampen.
Sett denne?

Bernt oppsummerer: Supporter-hyllest, brassescoring og Gauseth-kritikk

OBOS-ligaen
Varsler intern evaluering: – Samarbeidet har ikke fungert optimalt
24/09/2022 KLOKKEN 16:50
OBOS-ligaen
Jakter flere rekorder: – Får prøve å lage historie
20/09/2022 KLOKKEN 14:59