Aalesund FK - Ull/Kisa: 4-2
Det var solgt over 8000 billletter på Color Line Stadion, og med seier mot Ull/Kisa kunne sunnmøringene feire for opprykk og en plass i Eliteserien i 2022. Men lett ble det ikke!
OBOS-ligaen
Midtstopper signerte for rivalen: – Solid tilvekst
2 TIMER SIDEN
Jessheim-laget, som ligger i motsatt ende av tabellen, hadde og noe å krige om – nemlig å komme seg over nedrykkstreken. 30 minutter spilt overrasket Ull/Kisa-spiller Henrik Kristiansen med en frisparkperle – så godt som limt opp i krysset.
Se frisparket her:

Overrasker hjemmelaget med dette frisparket

Fem minutter før pause la hjemmelaget innlegg. Aalesunds Sigurd Haugen prøvde seg med hodet først – men lyktes ikke. Heldig for AaFK ga Ull/Kisa-keeper Stefan Hagerup retur og Haugen kunne glede publikummet ved å smelle ballen inn.
1-1 til pause.

Sjansebonanza

Hjemmelaget startet de siste 45 minuttene med en haug av sjanser. Haugen prøvde seg til og med på et brassespark. Men ballen ville bare ikke forbi keeper Hagerup i disse minuttene.
Så, i 70 minutt fikk Kisa en mulighet – og Sondre Sørlokk utnyttet den til det fulle. Skulle virkelig bunnlaget klare å ødelegge for Aafk?
Nei, for hjemmelaget skulle ha denne seieren, og Haugen var virkelig på hugget. Med 12 minutter igjen på klokka reduserte spissen nok en gang med et hodestøt. Så, bare fire minutter senere sørget kollega Sondre Bolkan Nordli for god stemning på stadion med et lekkert frispark.
– Jeg vet ikke hva jeg skal si. Det var en vanvittig følelse. Det bare klikker helt i hodet, sa målscorer Nordli etter kampen om målet.
Se Nordli sende fansen til himmelen:

Skyter AaFK opp med frisparkperle: – Veldig, veldig symbolsk

– Sinnsykt deilig

Og bare for å sette punktum på kampen, beroliget David Kristja Olafsson sunnmøringene med mål på overtid. 4-2.
– Det er sinnsykt deilig. Det kan ikke bli bedre enn det her, sa AaFK-trener Lars Arne Nilsen til Discovery etter bragden.
Alt i alt en sterk prestasjon av Ull/Kisa, som måtte dra tomhendte hjem og satse på seier mot Sogndal neste kamp.

Kaotiske jubelscener: – Det bare klikker helt i hodet på meg

OBOS-ligaen
Hevder Djurgården jakter ny nordmann: – Veldig artig
14 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Hevder han ble bitt underveis i kampen – keeperen nekter
I GÅR PÅ 14:53