Åsane - Ull/Kisa 3-3
De hadde store ambisjoner før sesongen, men den har vært mildt sagt både innholdsrik og turbulent.
OBOS-ligaen
Nesselquist forlater Strømmen etter nedrykket: – Blandede følelser
17 TIMER SIDEN
Først forsvant lagets nye trener Sindre Tjelmeland videre til Start etter bare fem serierunder i en sak som skapte mye følelser på Romerike, og så forsvant Arild Sundgot ut etter syv strake tap og alle piler pekende mot nedrykk.
Inn kom Steffen Landro, som har litt å revansjere etter å ha fått sparken i Sandnes Ulf.
Men før sin første kamp, tilbake på gamle trakter i Bergen mot Åsane, innrømmer han at han egentlig ikke ville hoppe på (fly)toget til Jessheim.
– Jeg tenkte at dette var et prosjekt jeg ikke skulle ta i. De hadde syv strake tap og utsiktene var ikke gode. Men så fikk jeg tenkt meg om og snakket med en del folk i klubben, og innså at dette er et spennende prosjekt og en utfordring for meg, sa Landro til Discovery før kampen.
– Men med syv tap på rad har du vel lite å tape?
– Jeg er her for at vi skal kunne holde oss, og da trenger vi en god del poeng. Det vil være et personlig tap hvis vi går ned.
Og opp og ned gikk det definitivt i bortekampen mot Åsane også. Etter elleve minutter fikk Ull/Kisa straffespark. Sondre Sørløkk scoret 1-0-målet. Sondre Auklend utlignet til 1-1 da han satte ballen i mål etter 38 minutters spill.
Mikkel Rakneberg sendte Ull/Kisa i føringen igjen da han satte inn 2-1 noen minutter ut i andre omgang. Målet gjør at Ull/Kisa-spilleren står med seks scoringer denne sesongen.
Sørløkk scoret igjen iskaldt fra straffemerket etter 57 minutter. Stian Nygard gjorde avstanden mellom lagene mindre da han reduserte til 2-3 etter 80 minutters spill, og Bjarte Haugsdal utlignet fem minutter senere.
Det betyr at Ull/Kisa er under streken.
– Det er fryktelig bittert, måten det skjer på. Det er så klart tungt for oss, og vi hadde sårt trengt den seieren nå. Men vi får ta med oss at vi kom ut av sumpa med syv tap på rad, sier Sondre Sørløkk.
– Hva har Landro bidratt med?
– Han har gitt beskjed til alle om at enten gjør vi det vi kan, eller så kan vi bare droppe det. Vi har vært i denne situasjonen en god stund, men det har ikke skjedd så mye. Folk har tatt opp hansken, sier tomålsscoreren.
Dette sa Landro tidligere i uka:

Slik skal Landro berge Ull/Kisa: – Blir alt annet enn Tjelmeland-ball

OBOS-ligaen
Offensiv Berntsen: – Selvfølgelig skal vi gå for opprykk
28/11/2021 PÅ 10:25
OBOS-ligaen
Tjelmeland om Starten: – Som uttalelsene til Jonsson: Høyt og lavt
28/11/2021 PÅ 07:29