Det melder både Vålerenga og Strømmen på sine hjemmesider mandag. Låneavtalen strekker seg ut 31. desember i år.
– Jeg gleder meg til å ta fatt på tiden i Strømmen og tenker det kan være positivt for meg og min utvikling å få spille mange kamper på et bra nivå, sier Sandmoen til VIFs hjemmeside.
OBOS-ligaen
Hevder Ingebrigtsen er nær ny fotballjobb i Bergen
23/09/2021 PÅ 12:50
20-åringen startet karrieren i Holmen IF, før han i 2016 gikk til Vålerenga. Der har han spilt fast for Vålerenga 2 i flere sesonger og på 40 kamper har han notert seg for 16 scoringer.
Hovedtrener i Strømmen, Ole Martin Nesselquist er fornøyd med å få inn Sandmoen.
– Brede er god! En spiller som Vålerenga har stor tro på og som var en viktig spiller for andrelaget i 2019. Han er en spillertype som passer godt inn i måten vi ønsker å spille på og i år blir det viktig med spillere som tåler stor mengde av belastning og intensitet, sier Nesselquist til Strømmens hjemmeside.
Fredag i forrige uke ble også Sander Birkeland klar for Strømmen da han signerte på en toårskontrakt, mens Lasse Nordås signerte proffkontrakt med klubben.
Strømmen gikk ut i ferie 18. mai, og er tilbake med kontakttrening mandag. Fredag sa Nesselquist til Eurosport at det er omtrent halve laget som kan gå tilbake i trening fra i dag, på grunn av jobb.
– Det kommer litt an på hvor lang tid det tar før reglene og føringene om karantene eventuelt ikke er like strenge, men det er jo ikke optimalt å ikke få trent sammen. I første omgang vil det gjelde frem til skoleferien, ettersom vi har fem lærere. Når de kan gå ut i ferie, kan de trene fullt, sa han til Eurosport da.
OBOS-ligaen starter 3. juli.
Sett denne?

Drømmer om å bli toppscorer i Eliteserien: – Selvfølgelig er det et mål for meg

OBOS-ligaen
Legger opp og blir sportsjournalist: – Det frister mye mer for meg
20/09/2021 PÅ 12:33
OBOS-ligaen
Utnytter keeperens bærtur – punkterer kampen med sitt andre mål
19/09/2021 PÅ 15:07