Ranheim - Lillestrøm 1-1
– Klart dette er tungt. Det føltes stabilt, men så setter de inn en spiller på to meter og som veier 120 kilo. Han vinner mye, sa LSK-målscorer Gustafsson til Eurosport etter kampen.
Eliteserien
Helland gir ingen garantier: Ordknapp om egen skadesituasjon
21/04/2022 PÅ 11:26
Han siktet til innhoppet til Ranheims Michael Karlsen og mente det bidro til utligningen.
– Vi har en kamp til gode, og skal sørge for å vinne den. Så får vi se hvor langt det rekker, fortsatte Gustafsson om opprykksstriden.
Etter 12 minutters spill ropte Ranheim på straffe, da Simen Rafn i duell med en fremadstormende Sivert Solli sendte sistnevnte i bakken rett foran keeper Mads Hedenstad Christiansen.
De fikk ikke gehør hos kampens dommer, og det ebbet målløst ut til pause.
– Det er en stillingskrig mellom to jevne lag, så at det er uavgjort til pause, er greit, mente Ranheims Eirik Valla Dønnem i pauseintervjuet med Eurosport.
– Det er et par avgjørelser som ikke går vår vei. Jeg vet ikke om det er rødt eller hva det er, men det er en som er på vei gjennom og blir felt. Så jeg synes ikke dommeren er helt på nett, men det er jevnt og to gode lag, så det er bare å glede seg til andre omgang, fortsatte han.
Før det hadde hjemmelaget hadde de største farlighetene, uten å overliste unge Hedenstad Christiansen.
Og det kunne blitt gøy å være Ranheim-spiller om lag kvarteret ut i økt nummer to, da Ifeanyi Mathew holdt på å gjøre det helt store med et forsøk på tilbakespill, og Sondre Sørløkk var svært nær å snappe ballen, men Hedenstad Christiansen fikk avverget i siste sekund.
Og like etter smalt det i motsatt ende. Daniel Gustafsson sto bak en strålende LSK-scoring, da han tok med seg ballen innover, spilte en strålende vegg med Fredrik Krogstad og limte kula opp i taket bak Even Barli til ledelse for de gule og svarte.
(Artikkelen fortsetter under):

Her roper Ranheim på rødt kort

Det var Lillestrøms 13. strake kamp uten tap. Geir Bakkes mannskap lå lenge på direkte opprykksplass på tabellen, etter at Sogndal avga poeng mot Raufoss lørdag, men Sondre Sørløkk ville ikke ha noe av det.
For på overtid banket han inn utligningen og sikret et meget viktig poeng for trønderne.
– Det er slike treff man får innimellom. Nå har vi fortsatt los på andre- og tredjeplassen.
Dermed er det status quo de to lagene imellom etter lørdagens toppkamp. LSK ligger på tredjeplass med en kamp mindre spilt, ett poeng foran Ranheim.
I dagens andre kamp tok Ull/Kisa en livsviktig seier borte mot Stjørdals/Blink. Det betyr en kriserunde for Kongsvinger, som nå har syv poeng opp til kvalik og åtte poeng til Kisa på sikker plass.
Eliteserien
Høydramatisk da LSK klatret til toppen av tabellen: – Det smaker litt ekstra
18/04/2022 PÅ 18:10
Eliteserien
LSK-duoens «umulige» oppgave: – Sammen kan vi matche det
02/04/2022 PÅ 05:38