• Se kampen for tilværelsen mellom Øygarden og Kongsvinger, onsdag klokken 18:00, på Dplay. Sikre deg tilgang her!
Samarbeidslaget fra Sotra byttet plass med Kongsvinger og er nå helt sist i OBOS-ligaen, etter å ha tapt 4-2 borte mot Jerv lørdag.
Men på stillingen 1-0, rett etter at John Olav Norheim hadde gitt hjemmelaget ledelsen, oppsto en litt merkelig situasjon.
OBOS-ligaen
Nesselquist forlater Strømmen etter nedrykket: – Blandede følelser
29/11/2021 PÅ 23:07
Øygarden trillet ballen i de bakre rekker, og Jablinski skulle bare imot en pasning. I stedet gikk han rett i bakken, uten spillere i nærheten, og hadde åpenbart store smerter.
– Vi ser han slår i gresset, så han må nok ut. Det ser fryktelig ut. Det var båre rett inn og direkte ut, kommenterte Eurosport-ekspert Joacim Jonsson i Fotball Direkte: OBOS-ligaen, uten at man på det tidspunktet visste nøyaktig hva som hadde skjedd med midtstopperen.
Tirsdag melder imidlertid Bergens Tidende at 24-åringen, som er på lån fra Sandnes Ulf, fikk kneskålen ut av ledd.
– Jeg får frysninger på ryggen nå når jeg snakker om det. Det var umenneskelig vondt, sier Jablinski til avisen.
(Se episoden her, artikkelen fortsetter under):

Se den spesielle skade-episoden med Jablinski

Han kom til klubben for om lag en måned siden, og har spilt mye siden. For Mons Ivar Mjelde var han ansett som en viktig mann i forsøket på å berge plassen på nivå to.
Alt tyder nå på at han er ute resten av sesongen.
– Jeg hadde svært lyst til å hjelpe Øygarden i tiden som kommer fremover, og var endelig på et lag der jeg fikk spille. Dette er utrolig trist for klubben, og ikke minst for meg, sier han.
Ifølge BT reiser han nå tilbake til Sandnes for medisinsk oppfølging. 24-åringen forteller at han har opplevd det samme også som 17-18-åring. Derfor tror han nå på operasjon, og målet er å være tilbake til neste sesong.
Onsdag kveld møter Øygarden tabellnabo Kongsvinger hjemme på Ågotnes. Med henholdsvis sju og seks poeng opp til Grorud på kvalik, forstår alle viktigheten av det oppgjøret.
PS! Strømsgodset-spiller Mustapha Fofana (19) lånes ut til Øygarden. Det skriver drammensklubben på sine hjemmesider tirsdag.
PPS! Bergensavisen melder at Øygarden skal ønske å hente Vegard Skeie (20) på lån fra Brann.

Har byttet kontor: Slik er en dag for en sportssjef som er blitt hovedtrener

OBOS-ligaen
Offensiv Berntsen: – Selvfølgelig skal vi gå for opprykk
28/11/2021 PÅ 10:25
OBOS-ligaen
Tjelmeland om Starten: – Som uttalelsene til Jonsson: Høyt og lavt
28/11/2021 PÅ 07:29