Tromsø – Øygarden 1-0:
Det har ikke sprudlet av Gaute Helstrups menn i sesonginnledningen, men likevel står Tromsø med full pott og tabelltopp etter de fem første rundene av OBOS-ligaen.
OBOS-ligaen
Nesselquist forlater Strømmen etter nedrykket: – Blandede følelser
29/11/2021 PÅ 23:07
– Se på de tre siste hjemmekampene: 1-0 mot Raufoss, 1-0 mot Strømmen og 1-0 mot Øygarden. Men det er tre poeng, sa Eurosport-ekspert Joacim Jonsson.
For mens TIL stormer videre, røyk Lillestrøm på en ny smell mot nyopprykkede Åsane. Avstanden mellom lagene er allerede på åtte poeng fordel Tromsø.
– Det er en helt annen soliditet enn hva vi ser hos LSK, det er en helt annen trygghet. Selv om de sliter på den siste tredjedelen, så er de meget solide defensivt, sa Jonsson.
– De slipper ikke til målsjanser. Øygarden stod med 11 scoringer på de fire første, men har knapt skapt noe i dag. De skaper ikke mye selv, men det holder likevel når det er så bra defensivt, sa Petter Bø Tosterud.
For møtet med Øygarden ble en ny solid gjennomføring uten at Alfheim-publikumet fikk servert noen festfotball. Kent-Are Antonsen fulgte opp scoringen mot Ranheim sist med en ny fulltreffer, og ble med det matchvinner like før halvtimen var spilt.
Se scoringen her (saken fortsetter under):

Her sørger han for at TIL tar sin femte strake seier

– Han er en spiller som endelig får spille i den posisjonen han ønsker. Han var jo lojal til klubben i fjor både når det gjaldt å spille med skader, å spille venstreback, stopper, kant, spiss, ja overalt... Nå har han fått lov til å spille sentralt på midten, og det gir målpoeng, sa Petter Bø Tosterud i Fotball Direkte-studioet.
– Han er en spiller som vart i søkelyset hos Helsingborg før sesongen. Han er jo så anvendelig og en perfekt spiller å ha i en tropp, la Eurosport-ekspert Joacim Jonsson til.
1-0-seieren betyr at selv om man kun står med sju scoringer på de første fem kampene, er poengfangsten likevel maksimal – mye takket være kun ett baklengsmål.

OBOS-trenerens stikk til Eurosport-ekspert: – We got you again!

OBOS-ligaen
Offensiv Berntsen: – Selvfølgelig skal vi gå for opprykk
28/11/2021 PÅ 10:25
OBOS-ligaen
Tjelmeland om Starten: – Som uttalelsene til Jonsson: Høyt og lavt
28/11/2021 PÅ 07:29