Det opplyser Tromsø på egne hjemmesider.
Der Andersen og Gundersen hadde kontrakter som gikk ut ved årsskiftet, var Kitolano forpliktet til klubben ut 2021-sesongen.
OBOS-ligaen
Nesselquist forlater Strømmen etter nedrykket: – Blandede følelser
19 TIMER SIDEN
Nå har Gundersen og Kitolano signert en kontrakt til sommeren 2023, mens Andersen har signert ut 2021-sesongen.
– Jeg er veldig glad for å få dette i boks. 2020 har vært et innholdsrikt år, der både jeg og laget har opplevd en veldig fin utvikling. Jeg er veldig glad i TIL og det er ingenting jeg har mer lyst til enn å være med å utvikle klubben videre. Gleder meg til å ta fatt på 2021 i Eliteserien og jeg tror det kan være startskuddet på en spennende reise for klubben som forhåpentligvis tar oss tilbake til toppen av norsk fotball, sier Gundersen til TIL.no.
34 år gamle Magnus Andersen, som har vært en tro tjener for TIL siden han kom til klubben fra Alta i 2011, tror dette blir hans siste kontrakt med klubben.
– Det hadde vært kjedelig å gi seg nå siden vi klarte å rykke opp til Elitserien. Jeg er fortsatt sulten som fotballspiller og opprykket øker motivasjonen enda mer. Vi har ei fantastisk spillergruppe på Alfheim og det er en fryd å være en del av den. Dette blir sannsynligvis min siste TIL-kontrakt, selv om man aldri vet i fotball, og det blir stort å eventuelt avslutte på høyeste nivå i norsk fotball, sier Andersen.
Nyheten om Kitolanos kontrakt kom et par timer etter beskjeden om at Gundersen og Andersen hadde fornyet.
– Det er godt å få dette på plass og veldig hyggelig at klubben setter pris på min innsats i år ved å tilby meg ny kontrakt. Jeg gleder meg enormt til fortsettelsen og det å spille på høyeste nivå. Det er blir første gang i min karriere at jeg skal konkurrere jevnlig i Eliteserien og det blir spennnede å se hvordan jeg tar nivået, sier Kitolano til TIL.no.
TIL har som sagt allerede sikret opprykket. De vinner også OBOS-ligaen hvis LSK avgir poeng i de to neste kampene, eller om de selv vinner siste seriekamp mot Strømmen.
Sett denne?

Hyller Glimts stikk til Rosenborg: – Helt på sin plass

OBOS-ligaen
Offensiv Berntsen: – Selvfølgelig skal vi gå for opprykk
28/11/2021 PÅ 10:25
OBOS-ligaen
Tjelmeland om Starten: – Som uttalelsene til Jonsson: Høyt og lavt
28/11/2021 PÅ 07:29