Ranheim - Jerv 5-0
– Det var artig å få en kamp der vi scoret mange mål igjen. Jeg føler vi var litt effektive, samtidig som vi var trygge bakover. Vi slapp ikke til for mange sjanser, og ryddet godt bak der. Da lager vi et godt grunnlag for å vinne kampen. Vi var bedre i de avgjørende fasene i dag, sier Svein Maalen til Eurosport.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
– Vi er meget bra når vi vinner ballen, kontrer bra og er ekle mot Jerv sitt stormangrep, tilføyer han.
Ranheim var ute av form og sto uten seier på de fem siste kampene, men mot Jerv onsdag kveld lignet de seg selv igjen. For tidlig i kampen rullet de opp et varemerkeangrep, som ble avsluttet med at Mads Reginuissen dukket opp i feltet på et at sine karakteristiske løp fra dypet.
Og etter halvtimen var kompisduoen Erik Tønne og Michael Karlsen på tokt. Førstnevnte slo et presist innlegg fra venstresiden, og foran mål kunne den høyreiste spissen takke og nærmest bukke ballen i nettmaskene til doblet ledelse.
Drøye seks minutter ut i andre omgang viste Ranheim nok en gang frem et angrep man har vært vitne til mange ganger før. Sivert Solli ble spilt løs på høyrekanten, og han slo ut og inn der Karlsen kom løpende. Han valgte å hoppe over ballen og la den passere til kompis Tønne, som enkelt kunne dunke inn 3-0 til hjemmelaget.
Og om det ikke var noen tvil fra før, så fjernet hjemvendte Christian Eggen Rismark for å fjerne all mulig spenning, da han steg til værs, knuste to Jerv-spillere i duellen og stanget inn 4-0. En fin opptur for midtstopperen som ikke har vært helt sitt gamle jeg siden returen fra Brann.
(Artikkelen fortsetter under):

Knusende overlegne i ydmykelsen av broren: – Ekstra dritt når det er ham

Jerv fikk en kjempesjanse til å redusere da Ikhsan Fandi headet i stolpen, men den gikk ut og ikke inn.
I stedet var det Ole Sæter som fastsatte sluttresultatet til hele 5-0, og satte dermed press på Sogndal og Lillestrøm som møtes senere onsdag kveld.
Aune Selland Heggebø sto for den avgjørende scoringen for Øygarden i 2-1-seieren over Raufoss på Nammo stadion.
Mame Mor Ndiaye sendte Raufoss i føringen bare noen minutter ut i kampen. Raufoss-spissen står med tre mål denne sesongen. Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til Raufoss.
Seks minutter før slutt scoret Peter Nergaard for Øygarden, og Heggebø avgjorde like etterpå.
OBOS-ligaen
Fikk sin revansje mot Ranheim – Sogndal et steg nærmere Eliteserien
22/12/2020 PÅ 13:53
OBOS-ligaen
Åsane slo tilbake etter stikk fra Jerv-treneren
10/12/2020 PÅ 21:42