LILLESTRØM (Eurosport.no):
Sist Lillestrøm tapte var 9. august. Nå kan de forlenge den imponerende rekken med resultater til ti matcher ubeseiret - og det mot selveste rivalen et par kilometer unna. Det er kanskje nettopp derfor Geir Bakke vil at hans disipler skal ta jobben på alvor.
Eliteserien
Helland gir ingen garantier: Ordknapp om egen skadesituasjon
21/04/2022 PÅ 11:26
– Vi drar dit og er ydmyke. Vi må helt oppunder maksen vår for å få med oss tre poeng hjem. Det blir halvannen time med fullt kjør, forteller han.
Aleksander Melgalvis - med en fortid i Strømmen fra 2015 til 2017 - stiller seg bak treneren.
– Kampen blir tøff. Det er en krig, og Strømmen er gode hjemme. Vi har veldig lyst til å gjøre en ny god bortekamp, sier han og fortsetter:
– Det blir veldig gøy for meg å komme tilbake dit, og nå er det på tide at vi vinner der med Lillestrøm.

Mer tilstede nå enn tidligere

Melgalvis sliter med å sette fingeren på hva som radikalt har forandret seg i LSK-garderoben nå kontra tidlig i sesongen, da resultatene var mildt sagt varierende.
– Det er vanskelig å si på stående fot hva som egentlig har skjedd. Men det skal sies at vi hadde marginer mot oss en stund der, selv om vi gjorde noen dårlige kamper også. De marginene er mer med oss nå.
– Så er det god jobbing over tid. Både fra trenerteamet og fra spillerne. Så hjelper det selvsagt å få inn noen friske bein og nye fjes, så det er flere grunner til at vi er mer stabile.
Geir Bakke kan utdype litt mer om oppskriften til helgul suksess i august og september.
– Vi har egentlig jobbet med de samme tingene hele tiden, men nå føler vi at stabiliteten er litt mer tilstede. Det er tettere bakover, og tilstedeværelsen har vært god gjennom 90 minutter.
– Vi drar dit og er ydmyke. Vi må helt oppunder maksen vår for å få med oss tre poeng hjem. Det blir halvannen time med fullt kjør.Summen av gode treninger gir som regel utslag i at man får gode resultater også, såpass enkelt er det, sier han.
Kan dette bli en forsterkning for kanarifuglene?

Derfor valgte den tidligere Molde-spilleren Lillestrøm: – Som å komme hjem

Eliteserien
Høydramatisk da LSK klatret til toppen av tabellen: – Det smaker litt ekstra
18/04/2022 PÅ 18:10
Eliteserien
LSK-duoens «umulige» oppgave: – Sammen kan vi matche det
02/04/2022 PÅ 05:38