Det fremgår i en pressemelding på klubbens nettsider.
– Det er uenighet om veien videre. Derfor har jeg nå besluttet å trekke meg med umiddelbar virkning. Dette har selvfølgelig vært en vanskelig beslutning, sier MacConnacher.
OBOS-ligaen
Ville betale for matchballen han ble nektet etter hat trick – nå får han den i posten
06/04/2022 KLOKKEN 09:38
Han ble ansatt som administrativ leder i Start en Drøm 1. juni i 2019, og overtok rollen som daglig leder for selskapet i mai for ett år siden.
Han takker administrasjonen og drift for et godt samarbeid, markedsavdelingen for sin innsats, det han omtaler som flotte supportere og frivillige og ønsker trenerteamet lykke til med jakten på opprykk.
– Gjennom korona har nærheten til spillerne ikke vært som ønskelig. Den biten savnet jeg veldig det siste året. Det er en fantastisk fin spillergruppe med masse talent. Gleder meg til å følge laget tett når sesongen forhåpentligvis kan sparkes i gang medio mai, sier MacConnacher som avslutter med følgende:
– Til slutt vil jeg takke for et meget godt samarbeid med Robin Reed.
Og Reed gir seg også i klubben. Han har vært styreleder for Start en Drøm siden han i mai i fjor tok over rollen etter Christopher Langeland.
– Det har vært givende å jobbe med klubben i mitt hjerte. I perioden har det vært mange store utfordringer og gjennom godt samarbeid så har vi loset klubben gjennom et krevende utgangspunkt og korona, snudd et stort underskudd i 2019, til et marginalt positivt driftsresultat i 2020. Klubben er nå også praksis gjeldfri. Vi er i tråd med vår handlingsplan som er godkjent av NFF, sier Reed i pressemeldingen.
Han fortsetter med å takke en rekke personer i administrasjonen, deres leverandører, partnere, frivillighetskorpset og publikum - og de ansatte som tok kollektivt lønnskutt for å hjelpe klubben gjennom den første koronabølgen.
– Jeg vil takke mine kollegaer i styret som har stilt lojalt opp med både arbeid og finansiering. Jeg er helt sikker på at klubben nå er inne på et riktig spor. Skal Start lyktes langsiktig mener jeg satsning på lokale talenter og akademi må være grunnpilaren i strategien.
Han avslutter med å si at styret innen kort tid vil annonsere en ny styreleder.
– Med henvisning til e-post sendt mine kollegaer i Start En Drøm AS-styret for noen uker siden vil jeg derfor orientere om at jeg fratrer stillingen som styreleder i Start En Drøm AS med umiddelbar virkning. Jeg har dessverre ikke anledning til å ta et nytt år grunnet en krevende familiesituasjon samt forpliktelser til øvrige virksomheter jeg er involvert i, sier Reed.
Klubben styres etter den såkalte dualmodellen, med en samarbeidsavtale mellom IK Start og Start en Drøm.
OBOS-ligaen
Dansk-norsk forsvarsspiller vender hjem – tilbake i barndomsklubben
14/03/2022 KLOKKEN 10:56
OBOS-ligaen
Alt var mørkt etter marerittbeskjed – så kom den sjokkerende gladmeldingen
14/03/2022 KLOKKEN 05:53