STRØMMEN (Eurosport.no):
Hele sesongen har det blitt snakket om at sesongen kan bli utsatt til etter nyttår ved mange utsatte kamper, men NFF gjør alt de kan for å fullføre sesongen innen normal tid.
OBOS-ligaen
Rykket ned på lokalrivalens hjemmebane: – Verste du kan være med på
20/11/2021 PÅ 15:52
Det gjør at blant annet Strømmen må belage seg på et ekstra tøft kampprogram den siste måneden av sesongen, der veldig mye står på spill.
– Det kommer til å bli hektisk, det kommer til å bli tett og jevnt. Det er mange gode lag som har vært der nede i år, og det er derfor poengsnittet er så høyt og, forteller Strømmen-trener, Ole Martin Nesselquist.
Saken fortsetter under videoen.

Ekspertenes nedrykksdom: Tror Brann lever svært farlig

Flere utsatte kamper

Grunnen til at de nå skal spille kamp mer eller mindre hver tredje dag, er at det oppstod koronasmitte i både Grorud og Stjørdals-Blink, som var Strømmens to neste motstandere.
Som følge av at de måtte i karantene, ble kampene flyttet.
– Vi skulle helst spilt kamper, det er ingen tvil om det. Det er det vi lever for, men det får vi ikke gjort noe med. Det at vi fikk tatt noen dager fri kommer sikkert godt med, og så får vi bruke det overskuddet inn mot serieavslutningen, sier Nesselquist.
I OBOS-ligaen er det alltid jevnt inn i de siste kampene, og i år er ikke noe unntak.

Høyt poengsnitt

Strømmen ligger på lik poengsum som Grorud på kvalikplass med 27 poeng. Begge lag har like mange kamper spilt og to kamper færre spilt enn Ull/Kisa på 12. plass.
Dermed kan det bli fryktelig tett om å unngå nedrykkskvalifiseringen.
– Vi har egentlig gjort en ganske bra sesong. Bedre enn mange internt og rundt oss trodde, så vi er optimistiske. Vi har kun tapt to av våre siste ti og vært veldig bra. Så fortsetter vi å prestere godt så, holder vi plassen, sier Strømmen-treneren.
Nivået i bunnstriden er blitt høyere og nåløyet for å klare seg trangere om man sammenligner poengsummen fra i fjor. Da holdt det med 25 poeng for å klare kvalifisering og 30 poeng for å sikre plassen, noe som neppe holder denne sesongen.
Saken fortsetter under videoen.

Tror Glimt-juvelen nærmer seg utlandet

Kan spille på resultat

Med to kamper mindre spilt enn de fleste andre i ligaen, kan det være en mulighet å spille på resultater, hvis man ser at de foran snubler. At de får den muligheten liker Youssef Chaib, som har levert godt for Strømmen denne sesongen.
– Vi er oftest best når det gjelder og når vi har presset på oss, så det er ingen tvil om at det er opp til oss selv, samtidig som jeg føler vi er godt rustet til det, sier han.
Det er derimot ikke noe Nesselquist tenker noe på.
– Vi spiller alltid for resultat. Vi spiller alltid for å vinne, så det er ikke noen forskjell fra tidligere.
OBOS-ligaen
Eriksen-magi da HamKam tok ytterligere steg mot Eliteserien: – For en mann!
16/10/2021 PÅ 14:58
OBOS-ligaen
Treneren har planen klar: Slik skal formlaget berge plassen
15/09/2021 PÅ 10:40