Trønderen engasjeres i en konsulentrolle og skal bistå hovedtrener Svein Maalen og teamet hans, melder klubben på sine nettsider.
Han skal inn som en sportslig ressurs og jobbe tett på både trenerteamet og spillerstallen.
OBOS-ligaen
Forhandlet med Juventus: – Det skjer ikke hvert år
26/06/2021 PÅ 21:57
– Med Roar får vi inn en mann som har et brennende engasjement for fotball og utvikling. Gjennom å styrke sporten med en slik ressurs, så ruster vi klubben til å få en enda tydeligere identitet, sier Maalen.
Den mangeårige Champions League-kommentatoren har også tidligere hatt en sentral rolle i trøndersk fotball, som da han på 1990-tallet var spillende trener for Nardo, som da rykket opp til 1. divisjon og presterte bra der.
– For meg vil Roar avlaste på en del ansvar som ikke skjer på feltet, og dermed kan jeg jobbe enda mer med at fotballaget Ranheim presterer, sier Maalen om TV-profilen, som ifølge ham vil bidra med kompetanse, lidenskap og et godt blikk for spillet.
Ifølge daglig leder Frank Lidahl har de funnet en løsning som gjør det mulig for Stokke å fortsette å kommentere kamper for Nent.
– Vi har en stund ønsket Roars erfaring og kompetanse i klubben, og nå har det dukket opp en mulighet når han har mindre reisevirksomhet og tilbringer mer tid i Trondheim, sier Lidahl.
Stokke er allerede i gang i jobben og med bidragene på feltet.
OBOS-ligaen
Diskuterer trenerspørsmålet i kveld – assistenten melder seg på
21/06/2021 PÅ 15:05
OBOS-ligaen
Rennes ned av henvendelser – slik tenker Kisa i trenerjakten
21/06/2021 PÅ 15:03