Populære sporter
All sport
Vis alt

Startet treningskampen mot Rosenborg: Nå går Glimt-talentet til OBOS-ligaen

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 04/06/2020 klokken 21:11 GMT+2

19 år gamle William Moan Mikalsen går fra Bodø/Glimt til HamKam. Unggutten har signert en avtale som binder han til "Kamma" ut 2021-sesongen.

William Moan Mikalsen

Foto: Eurosport

Foto: glimt.no
Det bekrefter begge klubber på sine nettsider torsdag.
Moan Mikalsen har spilt i Glimt siden han var fem år gammel. Nå byttes draktfargen ut med grønt og hvitt.
– Det blir både trist og rart å skulle forlate Glimt, men jeg nærmer meg 20 år og må tenke på selv, forteller Mikalsen til glimt.no.
– Jeg er spent. Jeg har aldri bodd noe annet sted enn i Bodø, og har bare spilt på Glimt, men muligheten i HamKam måtte jeg ta. I morgen er første dag, og det blir en spennende tid fremover, legger han til.
Moan Mikalsen er i utgangspunktet høyrekant, men kan også bekle høyrebacken. Senest i treningkampen mot Rosenborg på lørdag startet unggutten på høyreback.
Nettopp det at 19-åringen kan spille i flere posisjoner var en av de tingene som appelerte til HamKam.
– William er en spiller vi har fulgt over en lengre periode og har hatt dialog med helt siden i januar. Jeg har sett han i flere treningskamper i år. Senest for et par dager siden da han startet kampen for Bodø/Glimt borte mot Rosenborg. Han er en energisk og hardtarbeidende spiller som kan spille i flere posisjoner. Vi ser på han som kant og back på høyresiden, forteller sportssjef og hovedtrener i "Kamma" Espen Olsen til hamkam.no.
Bodøværingen er også svært fornøyd med at han nå skal prøve nye eventyr i OBOS-ligaen.
– HamKam virker som en veldig bra klubb og en fin klubb å utvikle seg videre på. Hører gode ord om omgivelsene og miljøet. Spillestilen trigger meg, sier Mikalsen til sin nye klubb.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame