Eliteserieklubben bekrefter selv anmeldelsen på sine nettsider.
– Vedkommende har ved to anledninger vært på trening sammen med andre når han var i innreisekarantene. Vi ser alvorlig på forholdet gitt de konsekvensene det har gitt med personer i karantene, og at det skjer i en tid med skjerpede tiltak, sier beredskapssjef Sigurd Paulsen i Kristiansand kommune til lokalavisen Fædrelandsvennen.
I Start legger man seg flat og beklager situasjonen som har oppstått.
OBOS-ligaen
Ville betale for matchballen han ble nektet etter hat trick – nå får han den i posten
06/04/2022 KLOKKEN 09:38
«Vi synes det er sterkt beklagelig at dette har skjedd og ser veldig alvorlig på at en av våre ansatte kan ha brutt karantenereglene. Vi forstår at kommunen har valgt å anmelde dette og avventer nå den videre saksgangen», heter det i en pressemelding fra klubben.
Åtte personer tilknyttet eliteserieklubben er satt i karantene som følge av de er definert som den aktuelle spillerens nærkontakter.
Start opplyser at saken jobbes med internt.
«Vårt viktigste fokus nå er å sørge for at den situasjonen vi har havnet i blir håndtert på best mulig måte. Når det gjelder den aktuelle spilleren så har klubben startet en intern prosess for å se på hvordan vi skal håndtere denne saken videre», heter det i onsdagens pressemelding.
Spilleren opplyser ifølge Fædrelandsvennen, via Starts mediesjef, at han ikke ønsker å kommentere anmeldelsen.
(©NTB)
OBOS-ligaen
Dansk-norsk forsvarsspiller vender hjem – tilbake i barndomsklubben
14/03/2022 KLOKKEN 10:56
OBOS-ligaen
Alt var mørkt etter marerittbeskjed – så kom den sjokkerende gladmeldingen
14/03/2022 KLOKKEN 05:53