Eliteserieklubben bekrefter selv anmeldelsen på sine nettsider.
– Vedkommende har ved to anledninger vært på trening sammen med andre når han var i innreisekarantene. Vi ser alvorlig på forholdet gitt de konsekvensene det har gitt med personer i karantene, og at det skjer i en tid med skjerpede tiltak, sier beredskapssjef Sigurd Paulsen i Kristiansand kommune til lokalavisen Fædrelandsvennen.
I Start legger man seg flat og beklager situasjonen som har oppstått.
OBOS-ligaen
Forhandlet med Juventus: – Det skjer ikke hvert år
26/06/2021 PÅ 21:57
«Vi synes det er sterkt beklagelig at dette har skjedd og ser veldig alvorlig på at en av våre ansatte kan ha brutt karantenereglene. Vi forstår at kommunen har valgt å anmelde dette og avventer nå den videre saksgangen», heter det i en pressemelding fra klubben.
Åtte personer tilknyttet eliteserieklubben er satt i karantene som følge av de er definert som den aktuelle spillerens nærkontakter.
Start opplyser at saken jobbes med internt.
«Vårt viktigste fokus nå er å sørge for at den situasjonen vi har havnet i blir håndtert på best mulig måte. Når det gjelder den aktuelle spilleren så har klubben startet en intern prosess for å se på hvordan vi skal håndtere denne saken videre», heter det i onsdagens pressemelding.
Spilleren opplyser ifølge Fædrelandsvennen, via Starts mediesjef, at han ikke ønsker å kommentere anmeldelsen.
(©NTB)
OBOS-ligaen
Diskuterer trenerspørsmålet i kveld – assistenten melder seg på
21/06/2021 PÅ 15:05
OBOS-ligaen
Rennes ned av henvendelser – slik tenker Kisa i trenerjakten
21/06/2021 PÅ 15:03