En trøblete HamKam-sesong er brått enda litt vanskeligere. Under onsdagens trening skadet toppscorer Marcus Pedersen seg, skriver Hamar Arbeiderblad.
Nå må laget klare seg uten ham i flere uker. Han fikk et skudd i ribbeinsområdet under den nevnte økten. Fredagens undersøkelser viser at spissen sannsynligvis har pådratt seg et ribbeinsbrudd. Det bekrefter fysio Magnus Nilsen overfor HA. Han forteller at man håper på et comeback i løpet av to-tre uker, men ting er foreløpig usikkert.
OBOS-ligaen
Rykket ned på lokalrivalens hjemmebane: – Verste du kan være med på
20/11/2021 PÅ 15:52
Uansett må HamKam, som ligger nederst i OBOS-ligaen, klare seg uten lagets meget viktige toppscorer i noen kamper. Pedersen har scoret åtte ganger på 11 kamper så langt denne sesongen.
– Hittil har nesten alt gått på skinner etter at jeg ble HamKam-spiller, så det er nesten rart ingenting har skjedd før nå. Det er veldig surt, sier Pedersen til HA.
I tillegg er også angrepskollega Jonas Enkerud uaktuell for mandagens kamp mot Strømmen. Han sto også over 0-1-tapet mot Raufoss sist.
Dermed ligger alt til rette for at Marcus Pedersens lillebror, 21 år gamle Sebastian, får muligheten i mandagens kamp. Han returnerte til gamleklubben på fredag, og sportssjef Espen Olsen bekrefter overfor Eurosport.no at han er spilleklar til oppgjøret mot Strømmen.
Lillebror Pedersen var nylig lånt ut fra Strømsgodset til Notodden, men skilte lag med førstnevnte i slutten av august. Nå håper spissen med fortid også fra Stabæk å kunne sette litt press på storebror i kampen om toppscorertronen i klubben.
– Jeg skal i hvert fall prøve å ta ham igjen. Det må være et mål det, sier Pedersen i et intervju på HamKams nettsted.
Han har kontrakt med HamKam ut sesongen.
HamKam ligger altså helt sist i OBOS-ligaen. Kjetil Rekdals mannskap har tre poeng opp til Kongsvinger på trygg plass. De neste ukene blir viktige, ettersom Strømmen også ligger i bunnen, i tillegg til at man møter Kongsvinger 25. september.
  • Se Strømmen-HamKam mandag 14. september 17.00 på Dplay.
Sett siste Spillerrådet?

Flamurs blytunge halvår, løsningen på handskaoset og Løkbergs SoMe-rant

OBOS-ligaen
Eriksen-magi da HamKam tok ytterligere steg mot Eliteserien: – For en mann!
16/10/2021 PÅ 14:58
OBOS-ligaen
Treneren har planen klar: Slik skal formlaget berge plassen
15/09/2021 PÅ 10:40