Ivar Sollie Rønning har vist seg å være en målmaskin gjennom store deler av sin karriere, og har allerede markert seg fire mål på kun tre kamper for Ranheim denne sesongen. Tirsdag står bortekamp mot gamleklubben HamKam for tur og der skal ingen nåde bli vist av spissen.
– Det blir veldig spesielt å komme tilbake til Briskeby. Jeg har veldig mye gode opplevelser der, men jeg kommer for å vinne og jeg tror at vi skal være et bedre lag, sier Rønning til klubbens hjemmeside.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51

– Ikke revansjesugen

Før 2019-sesongen forsterket Ranheim troppen med den målsultne spissen etter tre år som publikumsfavoritt og toppscorer i HamKam. Nå ønsker 27-åringen å vise seg fram på sin tidligere hjemmebane for første gang siden avskjeden.
– Jeg er kanskje ikke revansjesugen, men jeg ønsker å vise meg fram som den spilleren jeg er. Jeg ønsker å være med på å skape sjanser og score mål, så jeg gleder meg, fortsetter han, og spår deretter en 0-3 seier til gjestene.
Ranheim har startet sesongen sterkt med tre seiere og et tap som har gitt dem en plassering på øvre del av tabellen som nummer fire før kveldens kamp.

Forventer jevn kamp

Hamarkameratene trenger derimot sårt en seier etter fire kamper uten poeng.
– Nå begynner det å brenne litt, så nå må vi brette opp ermene ordentlig og gi absolutt alt vi har for å vinne denne kampen. Det er det vi er innstilt på, sier Espen Olsen til HamKams hjemmeside.
Tross store forskjeller på tabellen, tror Ranheim-spiller Ivar Sollie Rønning likevel at det blir en tøff kamp.
– Jeg forventer et litt sånt sultent dyr som kommer til å være på tærne og gå i strupen på oss. Så da er det opp til oss å vise at kvalitetsforskjellene er såpass store at vi skal spille dem ut rett og slett, avslutter Rønning.
  • Se Rønning jakte OBOS-ligaens toppscorertittel og Hamkam jakte sine første poeng fra klokken 19.00 på Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
Sett denne?

Sjekk denne scoringen: – Det er OBOS-magi!

OBOS-ligaen
Eriksen-magi da HamKam tok ytterligere steg mot Eliteserien: – For en mann!
16/10/2021 PÅ 14:58
OBOS-ligaen
Rekdal tuktet gamleklubben – økte forspranget til konkurrentene
29/08/2021 PÅ 14:56