Sløste bort seieren etter keepertabbe

Helene Fineide

Oppdatert 28/09/2020 klokken 21:33 GMT+2

Det så ut til å gå mot tre poeng for Kjetil Rekdal og HamKam hjemme mot Stjørdals-Blink, men en utligning av de trønderske gjestene like før slutt satte en stopper for en ny seier for de grønne og hvite.

Kjetil Rekdal

HamKam - Stjørdals-Blink 2-2
Saken oppdateres!
Hjemmelaget kom fra en svært viktig seier borte mot Kongsvinger like før helgen, men lå fortsatt under streken før møte med Stjørdals-Blink på eget gress.
Derimot kunne Rekdals menn endelig ta steget til sikker plass for første gang i år, til tross en bitter keepertabbe like før slutt.
– Jeg synes vi er det dominerende laget i 75-80 minutter, men vi gir fra oss iniativet litt etter 1-0. Klarer vi å holde trykket oppe i den den perioden der, så tror jeg vi kunne punktert kampen, sa tomålsscorer Steinar Strømnes til Eurosport etter kampen.
– Vi må bli flinkere til å punktere matchene tidligere.
Saken fortsetter under videoen. Se seieren ryke for HamKam her:

Her ryker HamKam-seieren: – Supertabbe, keepertabbe, kjempetabbe

Sterk åpning av hjemmelaget

Hjemmelaget åpnet sterkest, da Steinar Strømnes bredsidet inn ballen fra drøyt seks meter og det sto 1-0 på Briskeby etter 19 minutter spilt.
Gjestene jaktet utligning, og kvarteret før pause kunne Ole Kristian Rødahl nærmest spasere inn ballen til 1-1.

Strømnes-dobbel

Det så ut til å ende med kun to mål i kampen mellom HamKam og Stjørdals-Blink, men det var før Strømnes igjen var sterkest i trøndernes boks og stanget inn 2-1 til hjemmelaget.
De grønne og hvite fortsatte å kjøre på, men gjestene ga aldri opp. Tre minutter før fulltid satte Mats Lillebo inn utligningen via HamKams egen Lars Jendal, til hjemmelagets store fortvilelse.
– En forferdelig keepertabbe, mente Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson etter 2-2-målet.
Se høydepunktene fra HamKam - Stjørdals-Blink her:

Se høydepunktene: Seieren glapp for HamKam

Målfest i Sogndal

Kristoffer Hoven og Sogndal lekte seg hjemme mot Kongsvinger, vant 5-2 og overtok dermed førsteplassen på tabellen fra Tromsø.
Det ble en sikkelig målbonaza på Fosshaugane da hjemmelaget rundspilte Kongsvinger fra start. Det sto 3-0 til pause og ble til 4-0 like etter.
Kristoffer Hoven scoret sitt tredje for kvelden allerede etter 47 minutters spill. I tillegg hadde Mathias Blårud puttet ett i det 35. minutt. Hoven scoret ytterligere ett senere i omgangen. 24-åringen har dermed 15 scoringer og to assist på sine 18 kamper denne sesongen. 16 av kampene har vært fra start.
Ville Jalasto og Martin Hoel Andersen scoret KILs to trøstemål.