Senket av hat trick-helt: – Glem Glimt, de er OBOS-ligaens Aalesund!

Oppdatert 27/07/2020 klokken 20:25 GMT+2

David Tavakoli var i fyr og flamme da KFUM nedsablet Sogndal.

David Tavakoli

KFUM Oslo – Sogndal 4-1:
Med tre scoringer ble den tidligere Skeid-spillerens kampens, og rundens, store spiller.
For Tavakoli senket Sogndal på egenhånd med tre skikkelige goalgetter-avslutninger onsdag, og er med det OBOS-ligaens toppscorer med fem mål på fem kamper så langt.
– Det er Kong David! Se som han avslutter. Jeg trekker tilbake alt jeg har sagt om han tidligere, sa Eurosport-ekspert Joacim Jonsson i Fotball Direkte-studioet.
Se Tavakoli fullføre hat tricket her (saken fortsetter under):

Her fullfører han hat tricket: – Jeg trekker tilbake alt jeg har sagt!

For Sogndals del ble kampen en ny nedtur. Eirik Bakke og co står nå med tre strake tap etter å ha overbevist i sesonginnledningen – så mye at Eurosport-ekspert Joacim Jonsson kalte laget for OBOS-ligaens Bodø/Glimt.
– Glem Bodø/Glimt, Sogndal er OBOS-ligaens Aalesund!, utbrøt Jonsson etter at Tavakoli hadde scoret sitt tredje for dagen.
Abdul-Basit Agouda gjorde vondt verre for gjestene da han la på til 4-0 etter 84 minutter. Gjestene fikk et trøstemål tre minutter senere ved Daniel Eid.
KFUM er nå oppe på 3. plass, fem poeng bak serieleder Tromsø. Sogndal er på sin side nummer ti, fire poeng bak Kåffå.

Sjekk denne scoringen: – Det er OBOS-magi!