Stjørdals-Blink – Asker 3-0:
Stjørdals-Blink måtte ut i kvalifisering etter en dramatisk siste serierunde av OBOS-ligaen, men etter første playoff-kamp mot Asker skal det mye til for at trønderne ikke spiller på nest øverste nivå også i 2021.
OBOS-ligaen
Smakfullt stikk fra erkerivalen etter blytung kvalik-smell: – God humor
10 TIMER SIDEN
Et omdiskutert selvmål, et drømmetreff fra 25 meter og en skikkelig keepertabbe sørget for et strålende utgangspunkt før returkampen førstkommende søndag.
– Det var deilig å endelig kjenne at man får som fortjent, for det harde arbeidet man har lagt ned hele sesongen. Det er en god følelse for alle i og rundt klubben, sa Blinks midlertidige trener Snorre Lillebo til Eurosport etter kampen.
Se alle høydepunktene her (saken fortsetter under):

Selvmål, drømmetreff og kjempetabbe: Se alle høydepunktene

– Vi spiller bra frem til siste tredjedel, men så mister vi ballen og får tre i trynet. Men vi er ikke slagne og kan ikke sitte og deppe for mye nå. Nå skal vi restituere godt og være klare til ny kamp på søndag, sa Asker-trener Vegard Skogheim.
Men om Skogheim og co skulle dratt fra MUS Stadion Sandskogan med tre i sekken, vil altså bli diskutert. For åpningsmålet til vertene var av det tvilsomme slaget. Et innlegg fra Lasse Bransdal gikk over luggen til toppscorer Mats Lillebo og i beina på Aaron Lee Jones, som sleivet ballen i eget mål.
Det ble først signalisert for offside på Lillebo, men etter å ha diskutert med sin assistent valgte dommer Marius Lien å godkjenne scoringen.
Se situasjonen her (saken fortsetter under):

Selvmålet ble annullert – så snudde dommeren

Kveldens andre scoring var udiskutabel. Fra rundt 25 meter ladet Sondre Stokke skuddfoten, og ballen føk som en tidlig nyttårsrakett opp i lengste kryss.
– Wow, for en scoring! Et kremmerhus av de sjeldne fra «Mr. Stjørdals-Blink», som nærmer seg 190 kamper for klubben. Fest sikkerhetsbeltet – se, nyt og lær. Det er bare å finne frem glass og ramme!, utbrøt kommentator Dag Alexander Gamst.
– Det er fort en av kandidatene til årets mål, så jeg er fornøyd med den, gliste Stokke etter kampslutt.
Vondt ble til verre for gjestene da Ole Kristian Rødahl banket til fem minutter før slutt. Skuddet gikk ganske midt på Thomas Lia, men Asker-keeperen fomlet ballen videre i mål.
– Den må nok Lia ta på sin kappe. Dette kan ha vært spikeren i kista for OBOS-liga-spill i 2021 for hjemmelaget, sa Gamst.
Returkampen på Føyka ser du søndag fra 12:30 på Dplay. Få tilgang her!
OBOS-ligaen
Nesselquist forlater Strømmen etter nedrykket: – Blandede følelser
29/11/2021 PÅ 23:07
OBOS-ligaen
Offensiv Berntsen: – Selvfølgelig skal vi gå for opprykk
28/11/2021 PÅ 10:25