Seieren glapp i målrikt lokalderby – Lehne Olsen med etterlengtet mål

Oppdatert 14/08/2020 klokken 22:27 GMT+2

Det endte i poengdeling på Åråsen, da Lillestrøm tok i mot Ull/Kisa til lokalderby.

Lillestrøm og Ull/Kisa

Lillestrøm - Ull/Kisa 2-2
Og med to lag som begge ønsket å snu en dyster sesongåpning, kunne det ikke bli noe annet enn en målrik affære.

Bukt med måltørken

Hjemmelaget seilet i ledelsen etter halvspilt første omgang. Simen Rafn med en strålende pasning, før Daniel Gustafsson klinket ballen inn på volley.
Lykken så ut til å bli kortvarig for de helgule, da Nikolas Walstad stanget gjestene til utligning kun fem minutter ut i andre omgang.
Hjemmelaget svarte derimot kjapt på tiltale, og Thomas Lehne Olsen fikk endelig bukt med måltørken.
Et lekkert forarbeid og innlegg av Magnus Knudsem var det som skulle til, for at kapteinen endelig kunne heade inn sin første nettkjenning for sesongen.

Nok en utligning

Med litt over 20 minutter igjen på uret, og i en kamp som bølget noe voldsomt, utlignet Kisa nok en gang.
Christian Aas fyrte av fra 17-18 meter. Ballen gikk via en Lillestrøm-forsvarer før den igjen traff Sander Werni og i mål.

Slik stilte lagene:

Lillestrøm: Jo Coppens, Aleksander Melgalvis, Marius Amundsen, Tobias Salquist, Simen Rafn, Kaan Kairinen, Ifeanyi Mathew, Fredrik Krogstad, Daniel Gustafsson, Thomas Lehne Olsen, Magnus Knudsen
Ull/Kisa: Stefan Hagerup, Ole Kristian Langås, Espen Garnås, Morten Sundli, Nikolas Walstad, Martin Torp, Christian Aas, Sverre Økland, Stian Ringstad, Sander Haugaard Werni, Henrik Kristiansen