• Følg OBOS-ligaen på Dplay. Sikre deg tilgang her!
Bakke mener at Raufoss viste manglende respekt for Sogndal etter at de vant 2-1 mot hans menn i dag, det skriver Sogn avis. Sogndal-treneren reagerte blant annet på at hjemmelaget skal ha spilt "Stao no pao" for å feire seieren.
Ifølge avisen, utspilte følgende ordveksling seg mellom Eirik Bakke og Raufoss-ledelsen da Bakke var ferdig i mixed sone.
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55
– Assistenten din står og skrik "fuck off" til meg. Hadde jeg gjort det til han... Det handlar om å ha respekt, tordnet Bakke.
– Hvis du vil snakke om respekt, så får du ta det med lagledelsen din. De var ikke bra, kom det i retur fra Raufoss-leiren, før Bakke svarte følgjande på vei inn i bussen:
– Jeg håpar dere rykker til helvete ned.
Eirik Bakke ønsket ikke å kommentere saken overfor Eurosport fredags kveld, men skriver følgende i en sms etter hendelsen:
– Har sagt mitt om den saken. Tapte 2-1. Dårlig dag på jobben både for oss og dommeren. Neste kamp.

– Dummeste jeg har hørt

Det var altså ikke bare Raufoss sangvalg som skal ha irritert treneren. Sogndal fikk to mål annullert i løpet av kampen, og Bakke var klar på at kampens dommer ikke hadde levert varene, noe han utrykte til lokalavisen etter kampslutt.
– Jeg forstår det ikke... Men det er slik det er. Når dommerene er så arrogante at du ikke kan ha en tone med de... De må tåle at vi reagerer litt, og jeg hadde god kontakt med fjerdedommeren. Men kanskje det er fordi jeg er den jeg er? Han sa det var femte gangen jeg klaget, det er det dummeste jeg har hørt. Kanskje hvis han hadde begynt å dømme ordentlig. Alt gikk deres vei, og vi fikk to annullerte mål. Da må de tåle at vi reagerer litt, sa Bakke til Sogn avis.
Det var likevel det faktum at motstanderlaget spilte Sogndals egen låt i garderoben etter kamp, som gjorde at det ble dårlig stemning, ifølge lagets kaptein, Sivert Mannsverk:
– Vi hørte at Stao no pao fra Raufoss sin garderobe. Da smeller det litt, sa Mannsverk til Sogn avis.
Eurosport har ikke lyktes med å komme i kontakt med Raufoss hovedtrener, Christian Johnsen.
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26
Kvalifisering Eliteserien
Sikret fornyet Eliteserie-kontrakt etter ellevilt drama: – Jeg har aldri opplevd maken
28/12/2020 PÅ 18:00