Populære sporter
All sport
Vis alt

OBOS-lag satt i karantene

Pål Strande Gamlemoen

Oppdatert 20/11/2020 klokken 16:49 GMT+1

Hele Åsane-laget er satt i karantene.

Åsane-spillerne under kamp mot Tromsø

Foto: Scanpix

Det bekrefter trener Morten Røssland overfor TV 2.
– Jeg kan bekrefte at en spiller hos oss fikk påvist covid-19 klokken 15:32 i dag. Det var på mange måter fryktelig kjedelig, for vi har vært i kanonform i det siste, sier han.
Åsane skulle møte Jerv lørdag. Den kampen er utsatt. Jerv har allerede måttet utsette kamper tidligere denne sesongen. Dermed er de opptatt både neste midtuke, neste helg og helgen 5. desember, da OBOS-avslutningen er. Dermed er det svært lite plass å gå på i kampoppsettet. En mulighet kan være at lagene møtes onsdag 2. desember, altså noen dager før siste runde.
Ingenting er imidlertid sikkert. NFF opplyser at de må få snakket med klubbene først angående ny dato.
Daglig leder i Åsane, Gorm Natlandsmyr, forteller at laget vil være i karantene til og med fredag kveld neste uke, slik han forstår. Lagets neste kamp er mot Strømmen lørdag 28. november 15.00.
– Vi håper vi slipper å spille mot Strømmen neste lørdag uten en eneste trening. Fair play må gjelde, sier han til Eurosport.no.
Åsane har imponert denne sesongen og ligger oppe på femteplass i OBOS-ligaen. Dermed er muligheten for å rykke opp gjennom playoff absolutt til stede.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame