Det bekrefter trener Morten Røssland overfor TV 2.
– Jeg kan bekrefte at en spiller hos oss fikk påvist covid-19 klokken 15:32 i dag. Det var på mange måter fryktelig kjedelig, for vi har vært i kanonform i det siste, sier han.
OBOS-ligaen
Nesselquist forlater Strømmen etter nedrykket: – Blandede følelser
29/11/2021 PÅ 23:07
Åsane skulle møte Jerv lørdag. Den kampen er utsatt. Jerv har allerede måttet utsette kamper tidligere denne sesongen. Dermed er de opptatt både neste midtuke, neste helg og helgen 5. desember, da OBOS-avslutningen er. Dermed er det svært lite plass å gå på i kampoppsettet. En mulighet kan være at lagene møtes onsdag 2. desember, altså noen dager før siste runde.
Ingenting er imidlertid sikkert. NFF opplyser at de må få snakket med klubbene først angående ny dato.
Daglig leder i Åsane, Gorm Natlandsmyr, forteller at laget vil være i karantene til og med fredag kveld neste uke, slik han forstår. Lagets neste kamp er mot Strømmen lørdag 28. november 15.00.
– Vi håper vi slipper å spille mot Strømmen neste lørdag uten en eneste trening. Fair play må gjelde, sier han til Eurosport.no.
Åsane har imponert denne sesongen og ligger oppe på femteplass i OBOS-ligaen. Dermed er muligheten for å rykke opp gjennom playoff absolutt til stede.
OBOS-ligaen
Offensiv Berntsen: – Selvfølgelig skal vi gå for opprykk
28/11/2021 PÅ 10:25
OBOS-ligaen
Tjelmeland om Starten: – Som uttalelsene til Jonsson: Høyt og lavt
28/11/2021 PÅ 07:29