Det nærmer seg frist for å forsterke før overgangsvinduet stenger ved midnatt natt til 1. juli, og flere klubber fra Eliteserien er fortsatt på jakt etter forsterkninger.
Blant dem er Strømsgodset, samt Lillestrøm fra OBOS-ligaen, og begge klubbene skal være ute etter en midtstopper – begge klubbene har også jaktet den samme spilleren.
OBOS-ligaen
Ville betale for matchballen han ble nektet etter hat trick – nå får han den i posten
06/04/2022 KLOKKEN 09:38
Etter det Eurosport.no vet, har begge klubbene ønsket å hente Espen Garnås fra Ull/Kisa. Midtstopperen har kontrakt ut året, og har også tidligere vært ønsket i Eliteserien - da Stabæk forsøkte seg i fjor.
Det lyktes altså ikke Bærums-klubben med, og det ser heller ikke ut som Lillestrøm eller Strømsgodset får tilslag hos ullsokningene. Etter det Eurosport har grunn til å tro ville begge klubbene betale i underkant av en halv million for 25-åringen, men OBOS-klubben skal ha sett for seg en god del mer penger for å gi slipp på Garnås.

Ønsker ikke kommentere

Nå ser det ut til at «Kisa» beholder han denne sesongen fremfor å cashe inn – for så å måtte jakte en erstatter selv.
Eurosport har vært i kontakt med Andreas Aalbu i Ull/Kisa, men han ønsker ikke å kommentere Eurosport sine opplysninger.
For Lillestrøm meldte behovet seg etter at de solgte Sheriff Sinyan til Molde tidligere på tirsdag, mens Strømsgodset har en relativt tynn tropp og ser behovet for større bredde i et tøft kampprogram.
Garnås er en kompromissløs midtstopper, og på de 27 kampene han spilte i 2019 samlet han opp åtte gule og ett rødt kort.

Børven RBK-klar, drømmemidtbanen og forsvarsspillerne du må vurdere

OBOS-ligaen
Dansk-norsk forsvarsspiller vender hjem – tilbake i barndomsklubben
14/03/2022 KLOKKEN 10:56
OBOS-ligaen
Alt var mørkt etter marerittbeskjed – så kom den sjokkerende gladmeldingen
14/03/2022 KLOKKEN 05:53