Populære sporter
All sport
Vis alt

Koronakaos i OBOS-ligaen - også Jerv og Lillestrøm må i karantene

Pål Strande Gamlemoen

Oppdatert 20/11/2020 klokken 22:31 GMT+1

Det har nok en gang oppstått smitte i Jervs spillertropp. Dermed må både de og Lillestrøm i karantene.

Jervs Jørgen Solli og LSKs Tobias Svendsen under onsdagens kamp på Åråsen.

Foto: Scanpix

Jerv er i karantene til og med søndag 29. november.
Daglig leder Trond Christoffersen bekrefter situasjonen overfor Eurosport.no.
– Det stemmer. Vi fikk en positiv test i dag (fredag).
Jerv spilte mot Lillestrøm så sent som onsdag kveld. Den smittede spilleren var involvert i den kampen. Dermed må også LSK i karantene, bekrefter deres sportssjef Simon Mesfin. Han har nettopp fått beskjeden da Eurosport.no ringer.
– Dette er så ferskt at akkurat nå reflekterer jeg bare over hvordan vi skal sørge for at alle er godt informerte internt.
LSK skulle etter planen møte KFUM førstkommende søndag og HamKam lørdag 28. november. Begge de to kampene utsettes, ettersom LSK er i karantene til og med 28. Mesfin har ikke rukket å tenke noe over hvorvidt LSK er åpne for å spille mot HamKam dagen etter, men da uten å ha fått trent.
Alle spillerne som var i troppen mot Jerv, er i karantene. De vil bli testet tirsdag eller onsdag, opplyser LSK på sitt nettsted.

Skaper utfordringer for OBOS-avslutningen

Jerv har allerede vært på etterskudd med tanke på terminlisten, ettersom de også tidligere i sesongen har måttet utsette kamper som følge av smitte i troppen og påfølgende karantene.
– Det er vanskelig for oss. Vi har spilt fotballkamper Norge rundt i det siste. På grunn av inkubasjonstid vet vi ikke hvor smitten har oppstått. Vi har tatt alle forholdsregler og reist med munnbind, men vi har vært mye på farten, sier Christoffersen.
Jerv-spilleren er nå i isolasjon. Han har ikke vært i kontakt med resten av troppen siden torsdag.
Lørdagens kamp mot Åsane er allerede utsatt, ettersom også Åsane er i karantene etter smitte. Jerv skulle møte Grorud i hengekamp neste onsdag og Sandnes Ulf neste lørdag, men begge de to kampene utsettes også grunnet karantenetiden.
Tre lag er i karantene. Dermed blir det vanskelig å få til en felles avslutning av OBOS-ligaen 5. desember.
NFFs konkurransedirektør Nils Fisketjønn har foreløpig ikke besvart Eurosport.nos henvendelser angående dette fredag kveld. LSK varsler imidlertid at fotballforbundets konkurranseavdeling vil offentliggjøre endringer i terminlisten om kort tid, så fort man har fått full oversikt.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame