Åsane - Lillestrøm: 3-1
Åsane hadde med seg en seier mot Strømmen i forrige runde, mens Lillestrøm kom fra et overraskende tap mot Stjørdals/Blink. Sistnevnte viste tidlig at de var revansjelystne etter tapet sist og etter to minutter satt den første scoringen. Torbjørn Kallevåg dro seg inn foran Åsane-målet og satte ballen lekkert i lengste hjørnet.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
– For en marerittstart for Åsane og for en drømmestart for Lillestrøm, sa Eurosports ekspert Joacim Jonsson etter scoringen.
Til tross for flere sjanser i første omgang, ble det ikke flere scoringer i de første 45. Dermed gikk Lillestrøm til pause med en 1-0-ledelse.
Men nesten ti minutter ut i andre omgang snudde Åsane og satte inn utligningen. Kristoffer Larsen, som kom til klubben før sesongstarten og spilte sin første kamp fra start denne sesongen, satte inn hjemmelagets scoring fra ca. 20 meter. Ballen gikk langs bakken men keeper Mads Christiansen klarte ikke å ta den.
– Se på keepertabben! Og Kristoffer Larsen er tilbake på gamle trakter og setter inn 1-1, utbrøt Jonsson i Fotball Direkte.
Se situasjonen her:

Her utligner Åsane: – Se på keepertabben!

– Dette er fryktelig bekymringsfult for Lillestrøm. Lillestrøm skal dominere i mye større grad. De gjorde ikke det hjemme mot Stjørdals/Blink heller. De skaper ikke nok, de er ikke trygge nok med ballen. Du ser ikke måte de skal maltraktere slike nyopprykkede lag som de har møtt de siste rundene. Her bør virkelig varsellampene begynne å blinke, sa Eurosports Petter Bø Tosterud om Lillestrøm.
Sekunder etterpå satte Åsane inn sinn andre scoring for kvelden og gikk opp i ledelsen. Ballen ble headet i Aleksander Melgalvis og gikk inn i mål.
Men hjemmelaget var ikke ferdig. Tre minutter på overtid satte Didrik Bjornstad Fredriksen inn Åsanes tredje mål for kvelden.
– Geir Bakke er i kjempetrøbbel. Lillestrøm er i kjempetrøbbel, sa Jonsson.
Neste kamp for Åsane er borte mot KFUM fredag 31. juli klokken 18.00, mens Lillestrøm møter Jerv borte klokken 20.30. Kampene kan du se på Dplay.
Fikk du med deg denne?

– Urovekkende for Geir Bakkes menn, samtidig må vi hylle Åsane

Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05