Fotball
OBOS-ligaen

Ny Lillestrøm-fadese: – Varsellampene bør virkelig begynne å blinke

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Geir Bakke

Foto: Scanpix

AvChristine Skarstein Olsen
27/07/2020 på 17:52 | Oppdatert 27/07/2020 på 18:13

Det så lenge ut til at Lillestrøm skulle slå tilbake etter tapet mot Stjørdals/Blink, men Åsane snudde kampen.

  • Se OBOS-ligaen på Dplay. Sikre deg tilgang her!

Åsane - Lillestrøm: 3-1

OBOS-ligaen

LSK tilbake i seiersform – snudde kampen mot KFUM

FOR 21 TIMAR SIDAN

Åsane hadde med seg en seier mot Strømmen i forrige runde, mens Lillestrøm kom fra et overraskende tap mot Stjørdals/Blink. Sistnevnte viste tidlig at de var revansjelystne etter tapet sist og etter to minutter satt den første scoringen. Torbjørn Kallevåg dro seg inn foran Åsane-målet og satte ballen lekkert i lengste hjørnet.

– For en marerittstart for Åsane og for en drømmestart for Lillestrøm, sa Eurosports ekspert Joacim Jonsson etter scoringen.

Til tross for flere sjanser i første omgang, ble det ikke flere scoringer i de første 45. Dermed gikk Lillestrøm til pause med en 1-0-ledelse.

Men nesten ti minutter ut i andre omgang snudde Åsane og satte inn utligningen. Kristoffer Larsen, som kom til klubben før sesongstarten og spilte sin første kamp fra start denne sesongen, satte inn hjemmelagets scoring fra ca. 20 meter. Ballen gikk langs bakken men keeper Mads Christiansen klarte ikke å ta den.

– Se på keepertabben! Og Kristoffer Larsen er tilbake på gamle trakter og setter inn 1-1, utbrøt Jonsson i Fotball Direkte.

Se situasjonen her:

Her utligner Åsane: – Se på keepertabben!

00:00:55

– Dette er fryktelig bekymringsfult for Lillestrøm. Lillestrøm skal dominere i mye større grad. De gjorde ikke det hjemme mot Stjørdals/Blink heller. De skaper ikke nok, de er ikke trygge nok med ballen. Du ser ikke måte de skal maltraktere slike nyopprykkede lag som de har møtt de siste rundene. Her bør virkelig varsellampene begynne å blinke, sa Eurosports Petter Bø Tosterud om Lillestrøm.

Sekunder etterpå satte Åsane inn sinn andre scoring for kvelden og gikk opp i ledelsen. Ballen ble headet i Aleksander Melgalvis og gikk inn i mål.

Men hjemmelaget var ikke ferdig. Tre minutter på overtid satte Didrik Bjornstad Fredriksen inn Åsanes tredje mål for kvelden.

– Geir Bakke er i kjempetrøbbel. Lillestrøm er i kjempetrøbbel, sa Jonsson.

Neste kamp for Åsane er borte mot KFUM fredag 31. juli klokken 18.00, mens Lillestrøm møter Jerv borte klokken 20.30. Kampene kan du se på Dplay.

Fikk du med deg denne?

– Urovekkende for Geir Bakkes menn, samtidig må vi hylle Åsane

00:02:55

OBOS-ligaen

Mener situasjonen i klubben er dramatisk: – De tåler ikke flere feilsteg

FOR EIN DAG SIDAN
OBOS-ligaen

Hevder LSK-spillerne føler ubehag ved å få ballen: – Det er mye psykologi

I GÅR PÅ 14:29
Relatert
FotballOBOS-ligaenLillestrømÅsane Fotball
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen