Publisert 07/10/2020 klokken 19:53 GMT+2

Jerv klatrer dermed ut fra den verste nedrykkssumpa, mens HamKam fortsatt står med gjørme til knærne.

HamKam

HamKam - Jerv 2-3 (1-2)
For guttene fra Grimstad leverte en svært sterk bortekamp, scoret tre ganger og frustrerte Kjetil Rekdals menn resten av kampen. HamKam skapte svært få målsjanser av betydning etter å ha havnet under 1-3, og et kynisk bortelag kunne relativt enkelt kontrollere inn seieren. De grønne og hvite reduserte vel og merke på overtid, men da var det kun sekunder igjen av kampen.
For lite og for sent for hjemmelaget. Det betyr at HamKam fortsatt ligger på 17 poeng, og kun bedre målforskjell skiller ned til Ull/Kisa på kvalik og Øygarden på nedrykk. Laget står fortsatt uten hjemmeseier denne sesongen.
Jerv går opp på 21 poeng med en liten luke til lagene under.

Scoret både mål og selvmål

Jervs Espen Knudsen var sentral de første 11 minuttene. Først sendte han gjestene i føringen med en heading via Steinar Strømnes, som dermed satte nylig innlånte Mbaye ut av spill. Like etterpå truet Sildnes langs høyrekanten, og Knudsen var uheldig og satte ballen i eget nett.
Men Jerv skulle slå tilbake. Wichmann viste både teft og presisjon da han bredsidet inn 2-1 fra distanse etter halvtimen. Etter hvilen ville nok en gang midtstopper Knudsen være med på moroa. Han la på til 3-1, og da var det meste gjort for gjestene. Det store trykket kom aldri fra hjemmelaget, og dermed blir kjøreturen tilbake til Grimstad litt kortere for gultrøyene.
Omsider kom reduseringen, men det var seks minutter på overtid da Jesper Taaje headet inn på corner. Dermed tre poeng til Jerv.