Marerittstart for Mjelde: Åsane snudde etter drømmescoring

Oppdatert 21/09/2020 klokken 21:11 GMT+2

Øygardens nyansatte trener Mons Ivar Mjelde fikk et ublidt møte med OBOS-ligaen igjen, da Åsane leverte festfotball i Vestlands-oppgjøret.

Mons Ivar Mjelde

Åsane - Øygarden 3-1
– Man er aldri fornøyd når man taper fotballkamper, men det som skuffer meg mest er måten vi slipper inn mål på. Det blir for enkelt rett og slett, sier en skuffet Mjelde til Eurosport etter kampen.
– Tidvis ser vi ut som et bra lag, men vi mangler litt på å være like god som Åsane.
Saken fortsetter under videoen. Se hele intervjuet med Øygarden-treneren her:

– Det er for enkelt å score mål på oss!

Etter en turbulent tid med sparkingen av Bryant Lazaro i forrige uke og kun tre seiere på 15 kamper, var det et Øygarden-lag på desperat jakt etter tre poeng mot Åsane mandag kveld.
Gjestene åpnet ballet best og tok ledelsen etter halvtimen spilt. Derimot slo hjemmelaget knallsterkt tilbake med flere lekre scoringer og sikret Åsanes tredje strake seier.

Drømmestart for Mjelde

Det så ut til å bli en fin første dag tilbake i OBOS-sirkuset for Mjelde, da dommer Daniel Higraff pekte på straffemerket, etter at Didrik Fredriksen felte Peter Nergaard ved Åsane-målet.
Straffeskytter Haugsdal var sikker som banken, og satte straffen iskaldt i venstre hjørne.
Derimot slo hjemmelaget tilbake med to prakteksemplarer av noen scoringer like før pause. Først stanget Sindre Austevoll inn utligningen etter et lekkert slått frispark fra godkjent avstand. Minutter senere satte Kristoffer Valsvik ballen i vinkelen, og hjemmelaget hadde dermed snudd kampen fullstendig.
– Se den scoringen! Det er jo helt nydelig, sa Eurosports fotballekspert Amund Isaksen Lutnæs i studio etter 2-1 scoringen..
Saken fortsetter under videoen. Se Åsanes fantastiske 2-1-scoring her:

Starter angrepet fra egen femmeter: – Et praktmål!

Øygarden klarte aldri komme tilbake i kampen, og Åsane fortsatte det fine spillet også i de siste 45.
Svakt forsvarsarbeid av gjestene gjorde at Åsane kom på flere store sjanser fremfor de hvitkleddes mål. I det 74. minutt var Henrik Udahl iskald når muligheten bydde seg. Divisjonens toppscorer prikket inn 3-1 og punkterte kampen fullstendig.

Scoret sitt første OBOS-mål: – Deilig at den endelig satt!

Slik stilte lagene:

Åsane: Eirik Østgaard, Didrik Fredriksen, Sindre Austevoll, Eirik Wollen Steen, Jonas Eide Vågen, Kristoffer Valsvik, Simen Lassen, Stian Nygard, Kristoffer Larsen, Harald Tangen, Henrik Udahl
Øygarden: Marius Berntzen, Erlend Hellevik Larsen, Bjarte Haugsdal, Stefan Antonijevic, Fredrik Flo, Even Hepsø Vetås, Sander Marthinussen, Charles Chinedu Ezeh, Peter Sørensen Nergaard, Aune Selland Heggebø, Brage Berg Pedersen

Se høydepunktene: Åsane med lekre scoringer i Vestlands-oppgjøret