Frode Kippe henter tilbake skoene fra den berømte hyllen, og skal være en del av Lillestrøms spillertropp ut sesongen. Med flere skadeutfordringer i de bakre rekker, kan mye tyde på at Kippe allerede er med i troppen i bortekampen mot Sogndal onsdag.
Ifølge Romerikes Blad, har både Marius Amundsen og Lars Ranger slitt med skader de siste dagene, noe som har gjort Lillestrøm sårbare i de bakre rekker før de syv siste kampene av 2020-sesongen.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Det er omtrent 11 måneder siden Frode Kippe spilte sin siste offisielle kamp for Lillestrøm – den famøse nedrykkskampen mot Start 11. desember 2019. Siden da har Kippe jobbet som spillerutvikler i LSK.
Det er liten tvil om at den tidligere LSK-kapteinen ikke nødvendigvis håper å spille så mye i den gule drakten.
– Jeg skal bidra med det jeg kan den siste måneden her i tilfelle det skulle skje noe på slutten av sesongen. Jeg skal være med å trene, være tilgjengelig - og fyre opp gutta godt for å få det opprykket. Det er viktig for klubben. Så håper jeg at jeg ikke skal spille alt for mye, sier Frode Kippe til lsk.no.
Sportssjef Simon Mesfin er fornøyd med å ha Frode Kippe tilbake på a-laget.
– Ingenting vil glede meg mer om Frode Kippe kan avslutte spillerkarrieren i LSK med et opprykk - og ikke et nedrykk, sier Simon Mesfin til egen klubb.
  • Onsdag kveld reiser Lillestrøm til Sogndal for å krige om tre nye poeng. Se toppoppgjøret fra OBOS-ligaen på Dplay fra klokken 20:00 – sikre deg tilgang her!
Saken oppdateres!
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05