Lillestrøm to poeng unna opprykk etter seier mot KFUM

Oppdatert 02/12/2020 klokken 19:53 GMT+1

Kanarifuglene vant 2-0 etter scoringer av Thomas Lehne Olsen og Kaan Kairinen.

Fredrik Krogstad og Thomas Lehne Olsen

Lillestrøm - KFUM Oslo 2-0
Seieren til Lillestrøm gjør at kanarifuglene bare trenger to poeng på de siste to kampene for å sikre direkte opprykk til Eliteserien.
Hvis Tromsø taper sin siste kamp for sesongen - borte mot Strømmen - kan de også vinne OBOS-ligaen med to seire.
Lillestrøm ligger for øyeblikket fem poeng bak tromsøværingene, men har én kamp mer igjen å spille.

Nydelig forsøk av Haraldsson

Den første Lillestrøm-sjansen kom etter ti minutter, og den var av det gigantiske slaget. Tryggvi Haraldsson plukket opp en løs ball på kanten av sekstenmeteren og bøyde den i krysstanga fra om lag 18 meter.
Et praktfullt forsøk av islendingen.
Fra det tidspunktet kom de store sjansene på løpende bånd for LSK.
Først ble Kaan Kairinen chippet gjennom. Han forsøkte deretter å vippe ballen forbi Knut André Skjærstein, men KFUM-keeperen var med på notene.

Lehne Olsen-scoring

Da Thomas Lehne Olsen ble spilt gjennom få minutter senere, valgte han å avslutte på direkten, men igjen kom Skjærstein vinnende ut av duellen.
KFUM-keeperen stod som en levende vegg, men ett minutt før hvilen maktet ikke sisteskansen å holde buret rent lenger.
LSK slo inn fra høyrekanten. Lehne Olsen var i ubalanse da han kom stormende mot ballen, men fikk headet kula i det venstre hjørnet.
– Nå lukter det Eliteserie igjen for Lillestrøm, sa Eurosport-ekspert Joacim Jonsson på Fotball Direkte.

Kairinen økte

Kanarifuglene tok på ingen måte foten av gasspedalen etter hvilen. Det tok åtte minutter før gultrøyene økte til 2-0 ved Kairinen.
Finnen fikk gå lenge upresset. Til slutt klinket han til fra 20 meter - via beinet til Mansour Gueye - og i mål.
KFUM hadde fått til svært lite frem til nå, men så fikk de to store sjanser på rappen.
Både Bilal Njie og Lasse Sigurdsen forsøkte seg fra kort hold, men Mads Hedenstad Christiansen vartet opp med to gode redninger.
Dermed vant Lillestrøm 2-0.