Skeid og Asker skulle egentlig møtes lørdag i den første av to kvalifiseringskamper. I potten ligger mulig opprykk til OBOS-ligaen.
Onsdag meldte imidlertid Asker på sitt nettsted at en av lagets spillere har testet positivt for covid-19. Dermed utsettes begge kampene.
OBOS-ligaen
Nesselquist forlater Strømmen etter nedrykket: – Blandede følelser
29/11/2021 PÅ 23:07
Askers sportslige leder Rolf Magne Walstad forteller til Eurosport.no at spilleren ga beskjed kvart over fem onsdag. Da hadde laget trening. Spillerne ble så sendt rett i garderoben og hjem i karantene.
– Bakgrunnen for at spilleren vår testet seg var at han ble kjent med at han hadde smitte i egen familie. Vi kan ikke si noe skråsikkert, men det er foreløpig ingenting som tyder på smitte i fotballsammenheng, sier Walstad.
Nå må laget etter alt å dømme være i karantene til og med 5. desember, samme dato som returoppgjøret egentlig skulle blitt spilt.
Vinneren av kampen mellom Asker og Skeid møter laget som blir nummer 14 i OBOS-ligaen i en endelig playoff. Også på Norges nest øverste nivå har det vært flere utsettelser grunnet smitte.
– Det ser ut som OBOS-ligaen også tar sin tid. Vi får håpe dette ikke blir avgjort på romjulscup, sier Walstad i Asker Fotball.
Han har ikke fått noen indikasjoner på når de to kampene blir satt opp igjen. Det må Norges Fotballforbund, Asker og Skeid bli enige om.
OBOS-ligaen
Offensiv Berntsen: – Selvfølgelig skal vi gå for opprykk
28/11/2021 PÅ 10:25
OBOS-ligaen
Tjelmeland om Starten: – Som uttalelsene til Jonsson: Høyt og lavt
28/11/2021 PÅ 07:29