22-åringen har seks år bak seg som Godset-spiller, men har aldri klart å slå ordentlig gjennom på Marienlyst. Nå forlater midtbanespilleren Drammen - til fordel for Kongsvinger.
Det skriver de to klubbene på sine nettsider torsdag.
OBOS-ligaen
Legger opp og blir sportsjournalist: – Det frister mye mer for meg
I GÅR PÅ 12:33
Hverdagen på Gjemselund blir ikke helt ukjent for Gjerstrøm, for både i 2016 og i 2019 var 22-åringen utlånt til nettopp Kongsvinger. Nå er han altså tilbake.
– Det føles veldig godt, det er litt annerledes å være på utlån enn fremfor å ha en permanent kontrakt også, så jeg er veldig glad vi har fått til en enighet. Man merker jo at man slipper noen kilo ned fra skuldrene og føler man kan slappe av litt mer når man faktisk vet at man er en permanent spiller, sier hovedpersonen til Kongsvinger.
I 2018 var Gjerstrøm utlånt til OBOS-ligaklubben Notodden, der han scoret ti mål for de lyseblå. 22-åringen har også bakgrunn fra flere aldersbestemte landslag.
Daglig leder i KIL, Espen Nystuen, er svært fornøyd med å ha sikret seg midtbanespilleren.
– Mathias har hatt noen utfordrende år de siste årene. Han har ikke slått til, slik hverken han selv eller mange andre, kanskje hadde håpet. Vi kjenner Mathias godt gjennom hans tidligere opphold her hos oss. Og vi veit hva vi får. Et utrolig balltalent med et stort potensiale, sier han til klubben.
OBOS-ligaen
Utnytter keeperens bærtur – punkterer kampen med sitt andre mål
19/09/2021 PÅ 15:07
OBOS-ligaen
Åsane ble ydmyket av Aalesund - se høydepunkter
18/09/2021 PÅ 19:23