Ringstad har vært klubbløs siden kontrakten hans med Haugesund gikk ut ved årsskiftet.
Nå tar han steget ned til OBOS-ligaen for å slå tilbake etter lite spilletid det siste året. Kontrakten er ut 2021.
OBOS-ligaen
Ville betale for matchballen han ble nektet etter hat trick – nå får han den i posten
06/04/2022 PÅ 09:38
– Det føltes riktig sånn som det er nå. Jeg har gått lenge uten fotball, vært syk og i tillegg har det vært koronatider. Jeg har en veldig god følelse på at Ull/Kisa er det riktige stedet for meg, hvor jeg kan bygge meg opp til å bli 100 prosent og vise meg fra min beste side, sier han til Eurosport.no.
I slutten av mars fortalte den tidligere Portugal-proffen Eurosport.no at han i den kontraktsløse perioden hadde fått kyssesyken.
– Det har vært en utfordring. Det har vært helt håpløst egentlig, men jeg er på bedringens vei. Nå begynner verdiene å bli normale og se bra ut. Det har ikke vært den hardeste varianten, så det er godt, sa Ringstad i mars.

Klar til seriestart

Nå har han sammen med Kisa lagt en plan for å bli klar til seriestart i juli.
– Vi har hatt en dialog lenge. Det har alltid vært veldig aktuelt, men vi tok opp samtalen etter de var tilbake fra permitteringer. Vi hadde en fin dialog og jeg tror vi tenker ganske likt. Det har egentlig gått ganske kjapt, sier han.
Vanligvis har 28-åringen vært å se på backplass, men denne sesongen kan det hende han blir å se lenger frem i banen. Ringstad er kjent for gode offensive bidrag fra backplass.
– Jeg er tiltenkt en mer offensiv rolle nå kontra backrollen jeg har spilt tidligere. Akkurat hvor på banen er ikke helt spikret. Det er også opp til Trond (Fredriksen) og trenerteamet å finne ut av, sier han.
Tirsdag 16.00 har han sin første trening med Jessheim-klubben.

Can: – Nyter å score mål

Også Mesut Can er hentet til Ull/Kisa. Den tidligere Skeid-spilleren kan bekle flere posisjoner i angrepet.
I forrige sesong endte han opp med fem mål på 22 kamper i OBOS-ligaen og viste seg tidvis frem med blant annet X-faktor og kreativitet.
– Jeg nyter å score mål eller legge opp til assist, sier nykommeren til klubbens hjemmeside.
Også KFUM og Strømmen skal ha vist interesse for Can.
– Jeg vet at klubben har store ambisjoner, og det passer meg veldig bra. Jeg har spilt mot Ull/Kisa tidligere og spillestilen og alt skal passe meg perfekt, sier Can.
OBOS-ligaen
Dansk-norsk forsvarsspiller vender hjem – tilbake i barndomsklubben
14/03/2022 PÅ 10:56
OBOS-ligaen
Alt var mørkt etter marerittbeskjed – så kom den sjokkerende gladmeldingen
14/03/2022 PÅ 05:53