Det bekrefter klubben på sine egne nettsider.
– Drømmen er å komme tilbake der klubben hører hjemme, da vil jeg være med å bidra på at klubben kjemper om opprykk til Eliteserien igjen, sier Reginiussen om forlengelsen til ranheimfotball.no.
Reginiussen spilte 28 kamper i 2020, og scoret 10 mål i tillegg til at han sendte avgårde tre målgivende pasninger.
OBOS-ligaen
Ville betale for matchballen han ble nektet etter hat trick – nå får han den i posten
06/04/2022 PÅ 09:38
Nå har han forlenget avtalen med klubben med ett år. En avtale som gjør at han kan fokusere 100 prosent på fotballen, noe som betyr at jobben i BDO blir lagt bort i en periode.
– Jeg har jo vært her i nesten 10 år, har jo blitt utrolig glad i klubben, og vil gjerne avslutte en innholdsrik karriere på en god måte foran alle som er glad i klubben. Det er en fin spillergruppe, mange flotte engasjerte folk i og rundt klubben, da er det litt lettere å si ja til et nytt år i fjæra, sier kapteinen.
I 2018 fikk han tilbud om å spille for Rosenborg sammen med broren Tore Reginiussen, men det valgte Ranheim-spilleren å takke nei til. Nå er han klar for nok et år i Ranheim-drakten.
– Vi er utrolig glade for at en ekte klubblegende blir med oss videre. Mads har stor erfaring fra toppfotballen, og en viktig kompetanse å videreføre i en ung og fin spillergruppe, sier hovedtrener Svein Maalen til Ranheims nettsted.
OBOS-ligaen
Dansk-norsk forsvarsspiller vender hjem – tilbake i barndomsklubben
14/03/2022 PÅ 10:56
OBOS-ligaen
Alt var mørkt etter marerittbeskjed – så kom den sjokkerende gladmeldingen
14/03/2022 PÅ 05:53